«Γυναίκα τέρας» καταζητείται από την αστυνομία της Κίνας γιατί έβγαλε τα μάτια ενός 6χρονου παιδιού

Το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην Κίνα έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο 6χρονος δέχτηκε επίθεση από αγνώστους οι οποίοι τoν νάρκωσαν και τον τύφλωσαν. Σύμφωνα με τις κινέζικες εφημερίδες ρωτάει τους γονείς του γιατί δεν έχει ξημερώσει ακόμα ο ήλιος και γιατί όλα είναι σκοτεινά.

Το παιδί βρέθηκε το Σάββατο από τους γονείς του λίγη ώρα αφότου εξαφανίστηκε ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι του σε μία αγροτική περιοχή της επαρχίας Σάνσι στη βόρεια Κίνα. Το πρόσωπο του ήταν βουτηγμένο στα αίματα. Οι γονείς του έσπευσαν στην οφθαλμολογική κλινική όπου και νοσηλεύεται. Ένας θείος

του μιλώντας σε εφημερίδα του Πεκίνου είπε ότι το παιδί δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι είναι τυφλό: «Ρωτάει γιατί είναι τόσο σκοτεινά και γιατί δεν ξημέρωσε ακόμα» και πρόσθεσε ότι το μόνο που μπορούνε να πούνε (στο παιδί) είναι ότι έχει τραυματιστεί στα μάτια, ότι πρέπει να παραμείνει με τους επιδέσμους στα μάτια και ότι όλα θα πάνε καλύτερα, όταν βγούνε οι επίδεσμοι.

«Είναι πολύ δύσκολο να του εξηγήσουμε (την αλήθεια)» και πρόσθεσε: «σου ραγίζει την καρδιά». Επίσης καταρρίπτεται η εκδοχή του ότι το παιδί έπεσε θύμα των εμπόρων οργάνων γιατί σύμφωνα με την αστυνομία τα μάτια του παιδιού βρέθηκαν και οι κερατοειδής χιτώνες δεν είχαν αφαιρεθεί. Το συγκεκριμένο γεγονός περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση μιας και δεν μπορούνε να εξακριβωθούν τα ακριβή κίνητρα των δραστών.

«Ερευνούμε ακόμη το θέμα και δεν μπορούμε προς το παρόν να σχολιάσουμε ή να κάνουμε υποθέσεις για τα κίνητρα» ανέφερε ένας αστυνομικός της περιφέρειας Φενσί. Η αστυνομία προσφέρει αμοιβή 100.000 γουάν (12.000 ευρώ) σε όποιον έχει κάποια πληροφορία για τον εντοπισμό μιας ύποπτης γυναίκας – τέρας η οποία φέρεται να απήγαγε το παιδί και αφού το οδήγησε στο δάσος, του αφαίρεσε τα μάτια.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στη Κίνα και σχολιάζεται ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το καημένο το παιδί, αυτό που του συνέβη είναι χειρότερο κι από το θάνατο» σχολίασε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος έγραψε: «Είναι τόσο φρικιαστικό που έβαλα τα κλάματα. Πώς μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο αυτή η σατανική γυναίκα; Δεν έχει ούτε καρδιά, ούτε συνείδηση!»

Keywords
Τυχαία Θέματα