Γονιός τέρας – Ανέβασε φωτογραφία της κόρης του στο Facebook και μετά την πυροβόλησε

Ένας 22χρονος άντρας πυροβόλησε το μόλις 19 μηνών παιδί του για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του που τους εγκατέλειψε, σήμερα στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Για την ακρίβεια, λίγο πριν προβεί στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα ο 22χρονος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του με την κόρη του στην οποία απεύθυνε μήνυμα προς την πρώην σύζυγό του.

«Σε είχα προειδοποιήσει ότι δε μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα. Νόμιζες ότι αστειευόμουν. Όμως, σοβαρολογώ. Τώρα εγώ και η κόρη μας, Μία, θα είμαστε μακριά. Μην κρίνεις την πράξη μου, δεν είχα επιλογή»,

έγραψε ο 22χρονος στη σελίδα του στο Facebook, κάτω από τη φωτογραφία του στην οποία φαινόταν ο ίδιος να κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα πυροβόλησε το παιδί του και έστρεψε το όπλο εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος είχε επισκεφτεί την πρώην γυναίκα του στο σπίτι της όπου και προκλήθηκε ένταση ανάμεσά τους. Όταν η μητέρα της μικρής Μία επιχείρησε να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες καλώντας την αστυνομία και λέγοντας πως ο πρώην άντρας της βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι με το παιδί, ο ΜακΚόι βρήκε την ευκαιρία και αυτοκτόνησε αφού πρώτα σκότωσε το παιδί του.

Στο σημείο έφτασαν οι τοπικές αρχές οι οποίες ήρθαν αντιμέτωπες με τη λίμνη αίματος. Το παιδί είχε ξεψυχήσει, αλλά ο πατέρας βρέθηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως σημειώνεται, η μητέρα της μικρής Μία είχε ζητήσει την επιβολή περιοριστικών μέτρων καθώς ο πρώην σύζυγός της, της είχε ασκήσει βία στο παραλθόν.

Ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook, δηλώνει ότι είναι πρώην πορνοστάρ της εταιρείας Brazzers ενώ κάτω από το ψευδώνυμό του, μέσα σε παρένθεση βρίζει την πρώην σύζυγό του.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα