Γιώργος Πρίντεζης στο ΒΡΑΔΥ: Με όλα τα παιδιά φτιάχτηκε κάτι πολύ ωραίο στον Ολυμπιακό

Ο Πέτρος Κωστόπουλος φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και υποδέχτηκε τον πλέον ευρωπαϊκό νικητή Γιώργο Πρίντεζη!

Ο Γιώργος Πρίντεζης περιέγραψε τον τελικό του Final Four ως μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στη ζωή του, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως η ομάδα πήγε στο παιχνίδι ‘‘χαλαρά’’ σαν μια παρέα και τελικά τους βγήκε σε καλό.

To στούντιο είχαν κατακλύσει φίλοι του Ολυμπιακού

οι οποίοι δεν δίστασαν να ανάψουν φωτοβολίδες μέσα στο στούντιο τη στιγμή που ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε την εμφάνιση του!

«Η Ρεάλ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να σε φοβίσει όταν πάρει διαφορά. Με τους σουτέρ που έχει, μπορεί να την μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Όταν πήγαμε στους 10, είπαμε ότι την έχουμε. Έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους», ανέφερε ο ερυθρόλευκος παίκτης για το -17 στο τελικό με τη Ρεάλ, ενώ εξομολογήθηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι δεν πολυδιαβάζει μαζί με την ομάδα τα προγνωστικά, καθότι στη προκειμένη περίπτωση είναι καλύτερο να βρίσκεσαι έξω από το χορό!

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε ακόμη για την απίστευτη ενέργεια του Χάινς, δηλώνοντας ότι αισθάνεται σαν να παίζει χρόνια στον Ολυμπιακό, αποκαλώντας τον ‘‘κολώνα της ομάδας’’ ενώ σε ερώτηση του παρουσιαστή για άλλες προτάσεις που είχε πέρυσι, ανέφερε πως δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χρήματα μιας και αυτό το όμορφο πράγμα που φτιάχτηκε στον Ολυμπιακό είναι δημιούργημα των παικτών.

Σχετικά με τον πιο προκλητικό αντίπαλο που είχε ποτέ ανέφερε: «Με είχε πειράξει αυτό που είχε κάνει ο Βαρεχάο στον Ζήση. Τα υφάκια και τις προκλητικές συμπεριφορές τα βάζω σε δεύτερη μοίρα».

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε για το αν θα πήγαινε στο Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν δίστασε να δηλώσει:

«Δεν πιστεύω πως θα πήγαινα ποτέ στον Παναθηναϊκό. Αυτό το πράγμα παρεξηγείται λίγο στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό μπορεί να πήγαινα. Αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ ότι θα φόραγα αυτό το πράγμα (σ.σ. τη φανέλα του Παναθηναϊκού). Δεν μπορείς μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα να βγάλεις τα κόκκινα και να βάλεις τα πράσινα. Δεν λέω ότι το δικό μου σκεπτικό είναι σωστό, ίσως να είναι αντιεπαγγελματικό και ίσως να μου έχει κοστίσει».

(σ.σ.: O Γιώργος Πρίντεζης αμέσως μετά την εκπομπή, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη δήλωση του σχετικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού γράφοντας στο λογαριασμό του στο Facebook: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με τη δήλωση μου για φανέλα αντίπαλης ομάδας ως “πράγμα” θέλω να πω ότι δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου με αποτέλεσμα να ακουστεί διαφορετικά απ αυτό που πιστεύω κ που ήθελα να βγει!!! καταλαβαίνω ότι δεν ακούστηκε ωραία κ θέλω να εξηγήσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υποβάθμιζα καμία ομάδα κ ιδιαίτερα ένα τέτοιο ιστορικό σύλλογο με συμπαίκτες-φίλους!».

Keywords
Τυχαία Θέματα