Γιατί ο Σαμαράς διέγραψε τον Σταυρογιάννη

Οι δηλώσεις του βουλευτή Φθιώτιδας που τον έθεσαν εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας και η αποφασιστικότητα του Σαμαρά να προλάβει το αντάρτικο στην ψηφοφορία των νέων μέτρων λιτότητας.

«Η δική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους οικονομικά, φτωχοποιούν τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους αυτής της χώρας, δηλαδή χωρίς να υπάρχει προοπτική ότι έστω με αυτά τα άδικα και σκληρά μέτρα μπορούμε

να κρατήσουμε όρθια την οικονομία και να ανατάξουμε την πορεία καταστροφής της χώρας» , δήλωσε ο Νίκος Σταυτογιάννης στη Real News και ο πρωθυπουργός τον «αποκεφαλίσε» άμεσα στέλνοντας μήνυμα πειθαρχίας στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Ο Αντώνης Σαμαράς  έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, το βράδυ της Κυριακής με την οποία του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τον βουλευτή Φθιώτιδας  τον οποίο βεβαίως  παραπέμπει  στην Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σταυρογιάννης έγινε το 1994 μέλος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Φθιώτιδας της ΝΔ και το 2004 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Φθιώτιδας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Επανεξελέγη στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 17ης Ιουνίου 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα