Γιατί η Πάμελα Άντερσον επισκέφτηκε την Καλαμάτα; [εικόνα]

Καλαμάτα καλεί… Πάμελα Άντερσον και το «ναι» ήταν η απάντηση της ξανθιάς σεξοβόμβας η οποία το πρωινό του Σαββάτου έδωσε το παρών στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και… τρέλανε το αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» με την εκρηκτική της παρουσία.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς – θρύλου «Baywatch» ταξίδεψε από το Λος Άντζελες μέσω Φρανκφούρτης και ύστερα από 20 περίπου ώρες ταξίδι προσγειώθηκε στην όμορφη Καλαμάτα. Ο λόγος; Η πάντα εντυπωσιακή Πάμελα είναι προσκεκλημένη σε συνέδριο του Costa Navarino, που λαμβάνει χώρα στο μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα αυτές τις ημέρες, με την ίδια να μη χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στη χώρα μας.

Όπως διαβάσαμε στο eleftheriaonline.gr, αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της πόλης, την παρέλαβε ελικόπτερο του Costa Navarino με πιλότο Στέλιο Μπούνα, ο οποίος φρόντισε προτού τη μεταφέρει στο αγαπημένο συγκρότημα των Χολιγουντιανών, να της δείξει τα αξιοθέατα της πόλης από ψηλά. Πληροφορίες τη θέλουν να πετά για Αμερική την Κυριακή, συνεπώς ο χρόνος της είναι πολύ περιορισμένος.

Όπως ήταν λογικό οι φωτογραφίες δεν έλειψαν, με την Πάμελα να ποζάρει κομψή και χαμογελαστή κάνοντας μας να θυμηθούμε το λόγο που τη λατρέψαμε!

The post Γιατί η Πάμελα Άντερσον επισκέφτηκε την Καλαμάτα; [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα