Για τρίτη νίκη και πρόκριση στο Μουντομπάσκετ η Εθνική

14:22 1/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Το «τρία στα τρία» θέλει να κάνει η Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο, το οποίο ηττήθηκε από την Αργεντινή στην πρεμιέρα και χθες από την Σενεγάλη…

Το πλάνο της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ τηρείται κατά πλάνο καθώς στα δύο πρώτα παιχνίδια κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο είναι κομβικής σημασίας καθώς εξασφαλίζει την πρόκριση με τρεις νίκες αλλά δίνει και τεράστιο αβαντάζ, εν όψει των αγώνων με την Κροατία και την Αργεντινή.

Το Πουέρτο Ρίκο, δεν είναι φόβητρο, παρόλα αυτά θέλει προσοχή

καθώς ποτέ κανείς δεν ξέρει πως θα αγωνιστεί. Δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Ο κάθε παίκτης παίζει αυτό που ξέρει και στην… τελευταία κόρνα κάνουν ταμείο. Στα θετικά για την Εθνική είναι η απουσία του Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος στο παιχνίδι με την Σενεγάλη, με τους Πουερτορικάνους να υστερούν πολύ στο σουτ.

Ώρα σύσκεψης: 21:00, OTE Sports3, ANT1

Συνάντηση κορυφής: Palacio Municipal de Deportes San Pablo

Αξίζει να το δεις: Γιατί, η Εθνική ομάδα με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση. Όλα έχουν πάει βάσει σχεδίου και ο Φώτης Κατσικάρης γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η νίκη, αφού εκτός ότι κερδίζουμε την πρόκριση, γεμίζουμε με πίεση τους Αργεντινούς, οι οποίοι είναι στο 1-1.

The post Για τρίτη νίκη και πρόκριση στο Μουντομπάσκετ η Εθνική appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα