Για τρία χρόνια ακόμα η La Liga στον OTE TV

Οι συνδρομητές των καναλιών του ΟΤΕ θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν για ακόμη τρία χρόνια το ισπανικό πρωτάθλημα...

Μέσα από την τηλεόραση του OTE TV θα μπορείτε να παρακολουθείτε το Ισπανικό πρωτάθλημα για την επόμενη τριετία, καθώς το συνδρομητικό κανάλι ανανέωσε τη συνεργασία για ακόμη τρεις αγωνιστικές περιόδους, όπως έγινε και με το Γερμανικό πρωτάθλημα, το Ιταλικό πρωτάθλημα, την Formula 1,

το NBA, ενώ επίσης έχει αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το UEFA Champions League και UEFA Europa League.

Συνεπώς, οι δύο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, η Ρεάλ Μαδρίτης των δέκα πρωταθλημάτων Ευρώπης, των 32 πρωταθλημάτων Ισπανίας, των 19 Κυπέλλων Ισπανίας και η Μπαρτσελόνα με τις πέντε κατακτήσεις Champions League, τα 34 πρωταθλήματα Ισπανίας και τα 27 Κύπελλα Ισπανίας, όπως και άλλα μεγαθήρια του Ισπανικού ποδοσφαίρου θα παίζουν μπάλα στα κανάλια OTE SPORT.

Για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους, οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, όπως η 10 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, 32 φορές Πρωταθλήτρια Ισπανίας και 19 φορές Κυπελλούχος Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα των 5 Champions League, 24 τίτλων στην Primiera Division και 27 στο Copa del Rey, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Βαλένθια, η Σεβίλλη και η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα συνεχίσουν να παίζουν μπάλα στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟTE TV.

Η κάλυψη των αγώνων γίνεται σε υψηλή ευκρίνεια, αλλά και μέσω των εκπομπών Sport Show και Sport Show Highlights, όλοι οι συνδρομητές θα μπορούν να ενημερώνονται για οτιδήποτε συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο, ενώ η γκάμα των αθλητικών καναλιών διευρύνεται, αφού προστίθενται το OTE SPORT 7HD και OTE SPORT 8HD.

Την κάλυψη των αγώνων αναλαμβάνει η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των OTE SPORT, ενώ κάθε εβδομάδα, με τις εκπομπές Sport Show και Sport Show Highlights, οι συνδρομητές ενημερώνονται για όλη τη δράση από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που μεταδίδει ο OTE TV.

Το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα ξεκινά τον Αύγουστο στον OTE TV καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα μεταδίδονται όλοι οι αγώνες του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

The post Για τρία χρόνια ακόμα η La Liga στον OTE TV appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα