Για την πρόκριση Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ

Σπουδαία ματς αναμένεται να πραγματοποιηθούν το βράδυ της Τετάρτης (18/3), με την Μάντσεστερ Σίτι να καλείται να ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα και τον εαυτό της, ενώ η Ντόρτμουντ θέλει νίκη με 1-0 για να προκριθεί κόντρα στην Γιουβέντους...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι

Αν ο Μέσι έβαζε το πέναλτι στοπ πρώτο ματς, ή καλύτερα αν δεν το έπιανε ο Χαρτ, θα μπορούσαμε τώρα να κάνουμε διαφορετική κουβέντα, από αυτό που αρμόζει σε ένα σκορ, όπως το 2-1 της Μπαρτσελόνα.

Στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα»

το κλίμα είναι πολύ καλύτερο. Κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εσωτερικά τους αγωνιστική προβλήματα, βέβαια έχουν ανοίξει παρτίδες με την δικαιοσύνη λόγω ότι κατηγορείται για φοροδιαφυγή στην μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Σάντος. Παρόλα αυτά όμως αγωνιστικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, εκμεταλλεύτηκαν τις... γκάφες της Ρεάλ και έπιασαν κορυφή στην Πριμέρα.

Σε ό, τι αφορά το παιχνίδι με τη Σίτι οι Καταλανοί έχουν τον πρώτο λόγο. Αφενός παίζουν εντός έδρας δεν έχουν ηττηθεί φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και αφετέρου η Σίτι βρίσκεται σε δυσάρεστη αγωνιστική κατάσταση, ηττήθηκαν και από την Μπέρνλεϊ στο πρωτάθλημα, χωρία αυτό όμως να σημαίνει πως δεν θα παλέψουν για τη νίκη.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Λούις Ενρίκε θα έχει τον Τερ Στένγκεν κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά θα είναι ο Ντάνι Άλβες, αριστερά ο Άλμπα και στο κέντρο της άμυνας ο Μαστσεράνο και ο Πικέ. Στα χαφ ο Τσάβι, ο Ράκιτιτς και ο Ινιέστα. Στην επίθεση ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Σουάρες.

Στην αντίπερα όχθη ο Πελεγκρίνι θα επιστρατεύσει ό, τι καλύτερο έχει, αλλά από τον, εκτός φόρμας, Κομπανί δεν γλιτώνει. Κάτω από τα δοκάρια ο Χαρτ. Δεξιά ο Ζαμπαλέτα, αριστερά ο Κολάροφ και στο κέντρο της άμυνας ο Ντεμικέλις με τον Κομπανί. Στα χαφ ο Φερναντίνιο και ο Φερνάντο. Πιο μπροστά και δεξιά ο Σίλβα, αριστερά ο Μίλνερ και πίσω από τον Αγουέρο ο Τουρέ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Γιουβέντους

Πολλοί υπολόγιζαν πως η Μπορούσια, με δεδομένο την εικόνα της στο πρωτάθλημα θα έστρεφε εκεί όλη την προσοχή της και θα άφηνε σε δεύτερη μοίρα του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι «Βεστφαλοί» έχουν φύγει από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον μπορεί να παίζει σε... τριπλό ταμπλό.

Κόντρα στην Γιουβέντους στο «Signal Iduna Park» θέλουν νίκη με 1-0 το λιγότερο για να προκριθούν στην φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να επιλέξει τους: Βαϊντενφέλερ, Κιρχ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Σ. Μπέντερ, Γκουντογκάν, Μπλαστσικόφσκι, Καμπλ, Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ

Ενώ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα παρατάξει την Γιουβέντους με τους: Μπουφόν, Λιχστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίσιο, Πογκμπά, Βιδάλ, Περέιρα, Τέβες, Μοράτα

The post Για την πρόκριση Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα