Για ηρωική έξοδο ετοιμάζεται ο Χαρακόπουλος – Δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση

Αναταράξεις και έντονη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της κυβέρνησης έχει φέρει η συμφωνία με την Τρόικα για το θέμα του γάλακτος, με μήλον της έριδος την στάση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Η νέα συμφωνία με την Τρόικα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους αγελαδοτρόφους της Λάρισας, όπου εκλέγεται ο κ. Χαρακόπουλος και δεν αποκλείεται οι πρώτοι να

ζητήσουν την παραίτηση του όπως επίσης και των πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Από την πλευρά του, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος έχει σαμποτάρει τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα καθώς δεν έδωσε το παρόν. Σύμφωνα με το newsit.gr, το Μαξίμου έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για την γενικότερη στάση του στο θέμα του γάλακτος και γι αυτό τον λόγο δεν τον κάλεσε και στην σύσκεψη για τους αγρότες, στην οποία μάλιστα συμμετείχε ο Θανάσης Τσαυτάρης.

Πάντως το γεγονός ότι ο κ. Χαρακόπουλος εκλέγεται στην Λάρισα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα αποφάσεις του. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες του newsit.gr, κάνουν λόγο μέχρι και για ηρωική έξοδο του από την κυβέρνηση. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, ο κ. Χαρακόπουλος θα αντιδράσει ακόμη πιο έντονα ενώ θα προχωρήσει σε δηλώσεις μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα