Γη και ύδωρ για τον Μανωλά – Πόσα δίνει η Μπενφίκα για να πάρει τον παίκτη του Ολυμπιακού

21:46 7/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ο διακαής πόθος των «αετών» της Λισαβόνας, με τους Πορτογάλους να δίνουν ό, τι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Στο κέντρο της μετεγγραφικής επικαιρότητας είναι το όνομα του Κώστα Μανωλά. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός διέπρεψε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τον...ορέγονται ευρωπαϊκοί σύλλογοι, με πρώτη και κύρια την Μπενφίκα η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει γη και ύδωρ, για χατήρι του νεαρού σέντερ μπακ.

Οι «αετοί» ανέβασαν το ποσό που είναι έτοιμοι

να διαθέσουν στα 8 εκατομμύρια, όμως και πάλι υπάρχει διαφορά, αφού ο Ολυμπιακός αξιώνει τον παίκτη του στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά τους οι «αετοί» σκοπεύουν να ανεβάσουν κατά 1 εκατομμύριο ευρώ την προσφορά τους και να τους κάνουν...δώρο τον Πίτσι, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε αγωνίστηκε δανεικός στην Εσπανιόλ.

Η πολιτική του Ολυμπιακού στο θέμα του Κώστα Μανωλά είναι μια και απαράβατη. Στο λιμάνι, δεν θα βιαστούν να τον πουλήσουν καθώς θα περιμένουν να πραγματοποιηθεί το Μουντιάλ, όπου κατά πάσα πιθανότητα και όπως υπολογίζει η «ερυθρόλευκη» διοίκηση, θα καταφθάσουν καλύτερες προτάσεις που θα πλησιάζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ, όπου είναι και η τιμή αγοράς του Κώστα Μανωλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα