Γεμάτο το απουσιολόγια του Παναθηναϊκού – Πέντε παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Αναστασίου

Αυξάνονται τα προβλήματα του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου πλην των Μάρκους Μπεργκ και Χάρη Μαυρία να μην υπολογίζει για το παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής τους: Τάσο Λαγό, Χρήστο Δώνη και Μλάντεν Πέτριτς...

Οι «πράσινοι» μετά από τέσσερα σερί ματς με τρεις ήττες και μια ισοπαλία, επέστρεψε στις νίκες στο παιχνίδι κόντρα με την Ξάνθη, πήρε το τρίποντο, αλλά αποκόμισε αρκετά προβλήματα πέρα από τα

υπάρχοντα με τον Μάρκους Μπεργκ και τον Χάρη Μαυρία να είναι εκτός.

Σε ό, τι αφορά στις νέες προσθήκες του απουσιολογίου, ο Μλάντεν Πέτριτς υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαγνώσθηκε πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες.

Ο Τάσος Λαγός με τη σειρά του, υποβλήθηκε κι εκείνος σε μαγνητική με τον νεαρό αμυντικό μέσο να έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και θα μείνει εκτός για επτά ημέρες και τέλος η μαγνητική του Χρήστου Δώνη, έδειξε πως έχει υποστεί διάταση στο δικέφαλο και θα απουσιάσει για τέσσερις μέρες.

The post Γεμάτο το απουσιολόγια του Παναθηναϊκού – Πέντε παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Αναστασίου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα