Φσστ Μπόινγκ: Η «κουφή» θεωρία Αμερικανού ρεπόρτερ για το άφαντο Boeing της Malaysia [βίντεο]

18:21 2/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Η εξαφάνιση του μοιραίου Boeing έχει τροφοδοτήσει τα μπλογκς με θεωρίες συνωμοσίας με πιο απίστευτη και ακραία μία που αναφέρει ότι οι Αμερικανοί κρύβουν το αεροπλάνο στην στρατιωτική τους βάση στο Ντιέγκο Γκαρσία.

Το αεροπλάνο της πτήσης ΜΗ370 αγνοείται για τρεις ολόκληρες εβδομάδες και οι έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα καθώς δεν έχει βρεθεί κανένα χειροπιαστό στοιχείο που να αποδεικνύει το οτιδήποτε.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα αμερικανικά μπλογκς ένα νέο ακραίο

σενάριο πέρα από κάθε φαντασία, με προφανέστατες «τρύπες» στην πλοκή του αλλά είναι άκρως περίεργο το γεγονός του ότι δεν το έχουν σχολιάσει, πόσο μάλλον διαψεύσει τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης και οι χώρες που εμπλέκονται στην αναζήτηση του αεροπλάνου.

Στο συγκεκριμένο σενάριο αναφέρεται ότι ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος (Freelance), ο Αμερικάνος Τζιμ Στόουν δέχτηκε στο email του ένα ηχητικό μήνυμα που φαίνεται να αναρτήθηκε στο YouTube από το iPhone 5s του Φίλιπ Γούντ, επιβάτη της πτήσης ΜΗ370 ο οποίος είναι στέλεχος της IBM.

Ο εν λόγω επιβάτης αποκαλύπτει στο ηχητικό του μήνυμα ότι λίγη ώρα μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, το Boeing καταλήφθηκε από αεροπειρατές που ήταν εμφανώς εκπαιδευμένοι στρατιωτικοί που δεν έφεραν διακριτικά στα ρούχα τους. Στη συνέχεια οδήγησαν το αεροπλάνο σε ένα απομακρυσμένο νησί, το έκρυψαν κάτω από ένα υπόστεγο και κρατούν δέσμιους και με δεμένα μάτια τους επιβάτες.

Ο Τζιμ Στόουν φέρεται να περιγράφει για το πως έκρυψε το κινητό στο εσώρουχο του και κατάφερε να ενεργοποιήσει την ηχητική εγγραφή, μόλις έμεινε μόνος του σε ένα κελί όπου και τον μετέφεραν.

Το ηχητικό μήνυμα συνοδεύεται και από φωτογραφία την οποία όποιος λάβει να την αποκωδικοποιήσει και να βρει την θέση στην οποία βρίσκεται το χαμένο Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι όλα τα iPhone καταγράφουν αυτόματα τις συντεταγμένες του κινητού την ώρα της λήψης. Η φωτογραφία του κ. Γούντ είναι μαύρη μεν, αλλά περιγράφει όλα όσα πρέπει να ξέρουν όσοι ψάχνουν το αεροπλάνο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αμερικανού δημοσιογράφου που δέχτηκε το μήνυμα το οποίο εστάλη από ένα χρήστη του YouTube που ονομάζεται Montagraph, τα στοιχεία της φωτογραφίας που φέρεται να έστειλε ο επιβάτης της 370 είναι τα εξής:

Αρχείο: 1395192158752.jpg

Συντεταγμένες: -7 18 58.3 LATITUDE / 72 25 35.6 LONGITUDE

Μία απλή αντιστοίχιση στον χάρτη δείχνει πως οι συγκεκριμένες συντεταγμένες είναι από το νησί Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό όπου στεγάζεται η βάση του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Το δημοσίευμα φιλοξενείται σε αρκετά μπλογκς και στον ιστότοπο Intellihub News. Εκτός από τις παραπάνω πληροφορίες, αναφέρονται και οι απόψεις ειδικών που θωρούν πως δεν υπάρχει τρόπος – παρά μόνον με ειδικά προγράμματα που χρησιμοποιούν μυστικές υπηρεσίες και οι ίδιες οι κατασκευάστριες εταιρείες – να αλλάξει κανείς τα στοιχεία από τις φωτογραφίες των κινητών νέας γενιάς. Επομένως η περιβόητη «μαύρη φωτογραφία» του επιβάτη της πτήσης 370 θεωρητικά έχει τις σωστές συντεταγμένες.

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν από το συγκεκριμένο σενάριο είναι πολλά. Πρώτο και κυριότερο το πως θα μπορούσε να στείλει κάποιος μήνυμα από κινητό ενώ είναι σε στρατιωτική βάση και να μην γίνει αντιληπτός και δεύτερον το πως κράτησε η μπαταρία του κινητού τόσες πολλές ημέρες καθώς το αεροπλάνο έχει χαθεί από τις 18 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα