Φροντίστε το δέρμα σας!

Ποιος είπε πως μόνο οι γυναίκες πρέπει να κάνουν καθαρισμό προσώπου; Σίγουρα η ανδρική περιποίηση έχει εξελιχθεί σε σχέση με το παρελθόν, η χρήση καλλυντικών προϊόντων έχει αποενοχοποιηθεί, και στις μέρες μας η αισθητική ιατρική προσφέρει μια πληθώρα θεραπειών που μπορούν να αξιοποιήσουν χωρίς φόβο και οι άνδρες.

Η επιδερμίδα του άνδρα μπορεί να διαφέρει από τη γυναικεία λόγω ορμονών, όμως έχει και αυτή τις ίδιες ανάγκες. Ενυδάτωση, καθαρισμό, απολέπιση και εφόσον υπάρχουν προβλήματα όπως η ακμή ή λιπαρότητα, στην φαρέτρα της αισθητικής ιατρικής έχουν προστεθεί ειδικά peelings που

σας χαρίζουν ένα νέο, υγιές πρόσωπο.

Είναι γνωστό πως το δέρμα ανανεώνεται εκ των έσω, άρα όσες κρέμες και να χρησιμοποιείτε, αν δεν προσέξετε τη διατροφή σας και δεν βοηθήσετε οι ίδιοι τον οργανισμό σας αποφεύγοντας κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, τότε οι ρυτίδες δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σε κάθε περίπτωση, ο τακτικός καθαρισμός και ενυδάτωση είναι απαραίτητος για όλους τους τύπους δέρματος. Το σύστημα Hydrafacial είναι αμερικανικής προέλευσης και αγαπημένη θεραπεία των celebrities, καθώς αναζωογονεί άμεσα το δέρμα, απαλύνοντας τις ρυτίδες χωρίς να απαιτείται επέμβαση.

Σε μισή μόνο ώρα, έχετε κατορθώσει να προσφέρετε στο πρόσωπό σας όλα όσα χρειάζονται για καθαρή, φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς. Επιστρέφετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία, έχοντας αφιερώσει ελάχιστο από τον ελεύθερο χρόνο σας.

Το Hydrafacial συνδυάζει τα οφέλη της δερμοαπόξεσης όσο και του peeling, προσφέροντας μία αυτοματοποιημένη και ανώδυνη αφαίρεση των βλαβών του δέρματος. Η θεραπεία ενδείκνυται για τη βελτίωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς και για την υπερμελάγχρωση, όπως οι καφέ κηλίδες λόγω ηλικίας και οι πανάδες που οφείλονται στην παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Αντιμετωπίζει δραστικά τη λιπαρότητα και την τάση για ακμή, ενώ μειώνει εντυπωσιακά τους διευρυμένους πόρους (μαύρα στίγματα, σπυράκια). Επιπλέον, έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

Είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που περιλαμβάνει τέσσερα στάδια:

1. Την απολέπιση προσώπου

2. Την ενυδάτωση του δέρματος

3. Την διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ρυτίδες, ερυθρότητα, πανάδες)

4. Τη συνολική αναζωογόνηση προσώπου

Η ιατρική ομάδα του Medi Center αποτελείται από δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και εξειδικευμένους νοσηλευτές με εκπαίδευση στην Αμερική. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ομάδας εγγυάται πως οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας μπορεί να αντιμετωπιστεί με ασφάλεια και χωρίς παρενέργειες.

Το σκέφτεστε ακόμα; Επικοινωνήστε με το ιατρικό κέντρο MediCenter στο τηλ.: 2111088444 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medi-center.gr για περισσότερες πληροφορίες.

The post Φροντίστε το δέρμα σας! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα