Φρικτό- βίντεο: Μητέρα μαστιγώνει την κόρη της για φωτογραφία που έβαλε στο Facebook

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν στο Facebook από την περασμένη Κυριακή και δείχνουν μια μητέρα να μαστιγώνει την 12χρονη κόρη της.

Το συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζει τη μη-τέρα μπροστά στην άτυχη κόρη της και να ξεσπά με τον πιο άγριο τρόπο, αφού κρατώντας μία ζώνη την χτυπούσε ασταμάτητα. Ο λόγος, ήταν το γεγονός πως το νεαρό κορίτσι ανέβασε ημίγυμνες φωτογραφίες στο Facebook

ενώ στο κινητό της υπήρχαν γραπτά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από κάποιο αγόρι.

Η Μπαρλετόβου Ελένη, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών από Τρινιντάντ και Τομπάγκο και προφανώς θεωρεί πως είναι πρότυπο συμπεριφοράς και σωστής διαπαιδαγώγησης τα βασανιστήρια στα οποία κάνει στο παιδί της χωρίς μάλιστα να την επηρεάσουν ούτε μία στιγμή οι λυγμοί της. Το βίντεο, στο οποίο η κοπέλα καταρρέει από τις αμέτρητες πληγές, είδαν εκατομμύρια κόσμος, ενώ οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν τις μεθόδους, τους άλλους ή καταστάσεις της μητέρας αποκαλούν κατάχρηση.

Μάλιστα στην πορεία ήρθε ακόμη ένα βίντεο με τη μεσαία και μεγαλύτερη αδελφή της άτυχης 12χρονης, στο οποίο εκφράζουν την υποστήριξή τους για τη μητέρα. Λένε πως η μητέρα τους είναι μια καλή μητέρα που προσπαθεί απλά να προστατεύσουν το παιδί τους από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ή κάτι πολύ χειρότερο. Στη συνέχεια η ίδια η μητέρα δήλωσε στον τοπικό ραδιοφωνικό ότι είναι έτοιμη ακόμη και φυλακή να πάει για την τραγική συμπεριφορά της αλλά και πως δεν μετανιώνει για τις πράξεις της...

Ενώ ξεκαθάρισε πως απλά προσπάθησε να συνετίσει την κόρη της, και στην απολογία της υποστήριξε πως από τότε που την εγκατέλειψε ο άντρας της η κόρη της δεν έχει κάποιον να την καθοδηγήσει. Το περιστατικό κατέγραψαν με το κινητό τους τηλέφωνο τα αδέρφια της 12χρονης.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρικτό-, Μητέρα, Facebook,frikto-, mitera, Facebook