Φρίκη: Έλιωσαν το κεφάλι 40χρονης άστεγης σε πάρκο της Γλυφάδας

Σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι επισκέπτες πολυσύχναστου πάρκου της πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή της Γλυφάδας. Μία γυναίκα κείτονταν όχι απλά νεκρή, αλλά είχε δολοφονηθεί με απίστευτη αγριότητα, αφού το κεφάλι της άτυχης γυναίκας έχει πολτοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, που είναι αδύνατη μέχρι και η αναγνώρισή της από την αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsit, η γυναίκα είναι περίπου 40 ετών και τον τελευταίο καιρό φαίνεται να είχε βρει καταφύγιο στο παρκάκι που έμελε να αφήσει

και την τελευταία της πνοή.

Έπειτα από την εξέταση του ιατροδικαστή έγινε γνωστό πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος χρησιμοποίησε μία βαριά πέτρα για να τη σκοτώσει. Σε πρώτη φάση το θύμα έχασε απλά τις αισθήσεις της, ενώ ο δολοφόνος ολοκλήρωσε την πράξη του, κάθισε στο σώμα της και άρχισε να τη χτυπά με μανία στο κεφάλι με την πέτρα.

Ο βαθμός βιαιότητας ήταν τέτοιος που το πρόσωπό της πολτοποιήθηκε στο 100% με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η αναγνώριση της γυναίκας, αφού δεν βρέθηκαν ούτε έγγραφα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα ήταν ικανό να αποκαλύψει την ταυτότητά της. Οι μόνες ελπίδες στέκονται στα δακτυλικά της αποτυπώματα, ενώ εάν τότε -σύμφωνα με το δημοσίευμα- θα γίνει προσπάθεια ανάπλασης του προσώπου της μέσω υπολογιστή.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει πως η δολοφονία της έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα. Στα χέρια της δεν υπήρχαν σημάδια από χρήση ναρκωτικών, ενώ από τα ρούχα της προκύπτει πως δεν ήταν άστεγη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλωστε αυτό προκύπτει και από τις καταθέσεις άλλων αστέγων, που ανέφεραν πως η γυναίκα είχε εμφανιστεί στο χώρο πριν από μερικούς μήνες, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς το όνομά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα