Φρίκη: 17χρονος στη Δράμα βασάνισε μέχρι θανάτου ηλικιωμένο για ένα χρυσό δαχτυλίδι

Βασάνισαν μέχρι θανάτου έναν ηλικιωμένο άνδρα για να του πάρουν 100 ευρώ, ένα χρυσό δαχτυλίδι, ένα σκουλαρίκι και ένα ρολόι.

Το στυγερό έγκλημα είχε γίνει στις 12 Νοεμβρίου 2013 στο Ευρυπέδο Κυργίων στη Δράμα και τελικά εξιχνιάστηκε από την τοπική Ασφάλεια.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 37χρονος γείτονας του άτυχου 85χρονου συνέλεξε πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση του ηλικιωμένου ενώ ένας 27χρονος μαζί με έναν 17χρονο

επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του την ώρα που απουσίαζε.

Τελικά δεν τα κατάφεραν και γύρισαν στο σπίτι του 37χρονου που τους εφοδίασε με χειρουργικά γάντια, διαφανή κολλητική ταινία και ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό και έστησαν ενέδρα περιμένοντας να επιστρέψει ο 85χρονος.

Μόλις ο άτυχος ηλικιωμένος γύρισε σπίτι, οι δύο άνδρες τον χτύπησαν αλύπητα στο κεφάλι, τον φίμωσαν, τον έδεσαν χειροπόδαρα και περιέλουσαν τα χέρια του με εύφλεκτο υγρό για να τους πει που έκρυβε τα χρήματα και τα χρυσαφικά. Τελικά ο 85χρονος ξεψύχησε στα χέρια τους και έτσι άρπαξαν ότι βρήκαν και επιχείρησαν να διαφύγουν με το Ι.Χ του 37χρονου που τους περίμενε έξω από την οικία του άτυχου ηλικιωμένου. Το θύμα βρέθηκε νεκρό το απόγευμα της ίδιας μέρας από συγγενικό του πρόσωπο.

Μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, ο 17χρονος και ο 37χρονος εντοπίστηκαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Ημαθίας. Εκεί ομολόγησαν το έγκλημα τους και εκδόθηκαν εις βάρος τους εντάλματα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας.

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 27χρονου συνεργού του ο οποίος εκτός από τις κατηγορίες για την δολοφονία, είναι σεσημασμένος καθώς έχει διαπράξει απάτες εις βάρος ηλικιωμένων.

Keywords
Αναζητήσεις
fullah sugah δραμα
Τυχαία Θέματα