Φωτογραφίες σοκ από τη δολοφονία του Πρέσβη

Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου τελικά ο Αμερικανός Πρέσβης στην Λιβύη, Κρίστοφερ Στίβενς! Το αποδεικνύουν ανατριχιαστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα. Δώδεκα ώρες έψαχναν το πτώμα του…

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλούν οι φωτογραφίες από το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη, με αφορμή την αμερικανική ταινία που ξεσήκωσε το Ισλάμ.

Στις  φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το αραβικό

κανάλι ΑΚΝΝ news διακρίνονται άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να διασώσουν από το οργισμένο πλήθος τον Κρίστοφερ Στίβενς. Είχε ήδη πέσει θύμα άγριου λιντσαρίσματος μαζί με τρεις ακόμη διπλωματικούς υπαλλήλους που επίσης έχασαν τη ζωή τους στην κόλαση της Βεγγάζης.

Οι αξιωματικοί που φρουρούσαν την πρεσβεία έψαχναν τον Αμερικανό πρέσβη πέντε ολόκληρες ώρες πριν συνειδητοποιήσουν ότι είχε πέσει στα χέρια των διαδηλωτών. Η επίθεση των οργισμένων μουσουλμάνων –ανάμεσά τους βρίσκονταν και αρκετοί ένοπλοι- ξεκίνησε αργά το βράδυ της Τρίτης και οι αρχές έχασαν τον έλεγχο στις 2.30 το βράδυ.

Ο πρέσβης και οι συνεργάτες του δεν κατάφεραν να μείνουν ενωμένοι σε ένα σημείο, λόγω του έντονου καπνού και της εισβολής διαδηλωτών στο κτίριο της πρεσβείας το οποίο έκαναν γυαλιά καρφιά.

Κάποια στιγμή ανάμεσα στις 10.15 μ.μ. και 11.20 μ.μ. ο πρέσβης γινόταν προσπάθεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί χάθηκαν τα ίχνη του. Το κορμί του βρέθηκε 12 ώρες μετά.

Keywords
Αναζητήσεις
εικόνες φρίκης από το λιντσάρισμα του αμερικανού πρέσβη στη λιβύη
Τυχαία Θέματα