Φώτης Σεργουλόπουλος εναντίον Σπύρου Χαριτάτου – Τι δήλωσε για την αγωγή

O παρουσιαστής, στην εκπομπή του με τη Μαρία Μπακοδήμου, δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την αγωγή που κατέθεσε ο Σπύρος Χαριτάτος στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει αν είχε καλή συνεργασία σε μια εκπομπή, ενώ σχολίασε και αρνητικά το γεγονός, ότι το θέμα πήρε τόσο μεγάλη έκταση.

«Η Μπαρμπαρίγου

δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του Χαριτάτου. Έχεις κάθε δικαίωμα να πεις αν πέρασες καλά σε μια συνεργασία ή όχι. Αυτό δεν είναι μηνύσιμο. Από κει και πέρα, όταν κάνεις μια αγωγή, δεν νομίζω πως ενδιαφέρει τόσο πολύ τα Μέσα. Το να βγει στην εφημερίδα πάει να πει ότι εσύ την έδωσες την αγωγή για να βγει. Εγώ έχω κάνει μια αγωγή σε μέσο και δεν έχει αναφερθεί πουθενά -γιατί δεν ήθελα να αναφερθεί- και εκδικάζεται σε λίγο καιρό. Επίσης, όταν ζητάς ένα εκατομμύριο δεν κάθεσαι να πεις τι θα το κάνεις για να πουν “α, ωραία να του τα δώσουμε γιατί θα πάει σε συσσίτιο”», δήλωσε ο Φώτης που θεωρεί πως το όλο σκηνικό δεν έπρεπε να φτάσει στα δικαστήρια.

«Τι είναι αυτός ο λαϊκισμός ξαφνικά; Άσε με τώρα. Ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας αλλά, από κει και πέρα, έλεος πια. Κάθονται και απασχολούνται όλα τα δικαστήρια γι’αυτά. Δηλαδή έλεος» .

Keywords
Τυχαία Θέματα