Φλας μπακ στο 2015: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πολιτικές φωτογραφίες

11:49 1/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Το 2015 ήταν αναμφίβολα μια χρονιά – σταθμός για την Ελλάδα, με τόσα βαρυσήμαντα γεγονότα που εγγυώνται ότι θα αποτελέσει ορόσημο για τον ιστορικό του μέλλοντος.

Επιλέγει ο Δημήτρης Καναβαράκης

Εκλογές, πρώτη φορά Αριστερά, ρήξη με την Ευρώπη, κλείσιμο των τραπεζών, capital controls, δημοψήφισμα,

τρίτο μνημόνιο και κόντρα εκλογές – όσοι δεν τα έζησαν θα είναι δύσκολο, μαθαίνοντας τα μελλοντικά, να πιστέψουν ότι όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε 12 μόλις μήνες.

Λογικό ήταν να αφήσουν όλα αυτά και πολλά… ζουμερά στιγμιότυπα από την πολιτική ζωή του τόπου. Γιάνης Βαρουφάκης, διαδοχικά Eurogroup, ψηφοφορίες μέχρι πρωίας στη Βουλή, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πάνος Καμμένος, Βασίλης Λεβέντης. Με τόσους… πρωταγωνιστές και τέτοια γεγονότα το 2015 εξελίχθηκε και στη χαρά του Έλληνα (και όχι μόνο) φωτογράφου.

Το Koolnews επέλεξε 10 από τις φωτογραφίες που μαγνήτισαν το θεατή, αποσπώντας πολλές παραπάνω από την πρώτη ματιά του. Είτε γιατί απλώς τις βλέπεις και κολλάς, όπως το απίθανο βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Άνγκελα Μέρκελ, είτε γιατί θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος ενός χιουμοριστικού λευκώματος.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αν του την είχε ρίξει τότε, αρχές Φεβρουαρίου, κάτι μπορεί να είχε περισωθεί…

Ατυχής είχε αποδειχτεί η ιδέα του Πάνου Καμμένου να επισκεφτεί τον Αύγουστο την Κω. Είναι ένας από αυτούς που μπορούν να έχουν άποψη για το τι είναι πιο… γλοιώδες στην επαφή με τον άνθρωπο: το ασπράδι ή ο κρόκος;

Υποπτευόμασταν ότι Ζώη Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή τρέφουν αμοιβαία αισθήματα συμπάθειας, μετά από αυτή τη φώτο όμως οι υποψίες έγιναν πεποίθηση

Δίπλα μου σε έχω σατανά… «Και μπρος και πίσω», θα συμπληρώναμε τη σκέψη σου Αλέξη…

«Σεμνάαα…», θα μπορούσε να λέει κάποιος τρίτος στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, βλέποντας το πρέσινγκ που… ασκεί στον Άδωνι Γεωργιάδη. Θα μπορούσε, είναι η αλήθεια, να κατευθύνει και πιο διακριτικά την ψήφο του

Οι ουρανοί αγάλλονται, χαίρετ” η φύσις όλη κ.λ.π. Ο πρόεδρος ένα κλικ πριν από τα δάκρυα χαράς. Οι ψηφοφόροι του μοιάζουν με αγγελούδια ξενάγησης του στη γη της επαγγελίας (Βουλή).

«Μπα σε καλό σου Ματέο… πες της και το άλλο με την 13η σύνταξη».

Άνευ σχολίων…

Τσικέικ ή πανακότα; Ότι και να “ταν μονοπώλησε για τρία δευτερόλεπτα την απόλυτη αφοσίωση του Νίκου Βούτση. Τόσο περίπου του πήρε να το καταβροχθίσει.

Ο Άδωνις κάνει ό,τι μπορεί, αλλά ο Κυριάκος επιλέγει να βγάλει selfie με φόντο την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Δε τον αδικούμε…

The post Φλας μπακ στο 2015: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πολιτικές φωτογραφίες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα