Φασουλής στο ΒΡΑΔΥ: Φοβάμαι να μιλήσω για την Χρυσή Αυγή [βίντεο]

Την έντονη ανησυχία του για τοπ φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και τον φόβο του απέναντι σε αυτά τα άτομα εξέφρασε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Σταμάτης Φασουλής, καλεσμένος στην εκπομπή ΒΡΑΔΥ του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο σκηνοθέτης ο οποίος πέραν της καλλιτεχνικής ενασχόλησής του ασκεί κοινωνική κριτική μέσα από τα άρθρα του στα ΝΕΑ, τόνισε πως τα άτομα αυτά είναι εκλεγμένα από τον ελληνικό λαό ωστόσο

συμπεριφέρονται παράνομα.

«Φοβάσαι στα αλήθεια; Πλάκα μου κάνεις, τι θα σου κάνουν, τα δύο τρία;», ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος αμέσως μόλις άκουσε την «εξομολόγηση» του Σταμάτη Φασουλή,

«Φοβάμαι ότι θα σου κάνουν και σένα. Δεν είμαστε ασφαλείς, είναι πολύ πιο επικίνδυνοι απ’ ότι βλέπουμε. Δεν είναι για πλάκα το θέμα, είναι πολύ σοβαρό, είναι πολύ εκδικητικό», απάντησε ο σκηνοθέτης.

«Αν σε πάρει ο φόβος από κάτω, επειδή είναι τσαμπουκάς, ο πώς το λένε το παλικάρι, ο Κασιδιάρης, τι είπε προχθές; ¨θα σας γαμήσω όλους κλπ¨, τότε νομίζω ότι αν τους φοβηθώ, ξέρω γω; Θα το φέρω το παλικάρι μία μέρα να συζητήσουμε. Εσύ τι φοβάσαι μήπως σου μπουν στο θέατρο;» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής τόνισε: «Μπορεί να γίνει κι αυτό γιατί; Λίγο το “χουν;… Είναι εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό και φέρονται εντελώς παράνομα Για να τους αντιμετωπίσεις πρέπει να γίνεις και εσύ παράνομος, οπότε εάν το έχει αποκλείσει αυτό για τον εαυτό σου, δεν φοβάσαι, τι κάνεις ».

Keywords
Τυχαία Θέματα