Φαρσέρ έκανε πλάκα σε άστεγο… δωρίζοντας του 1.000 δολάρια και έβαλαν τα κλάματα [βίντεο]

19:41 7/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Ένα ψεύτικο δελτίο λοταρίας το οποίο υποτίθεται πως ήταν κερδισμένο έδωσε ένας φαρσέρ σε κάποιον άστεγο που τελικά πήρε 1.000 δολάρια.

Το περιστατικό συνέβη στο Νιουπόρτ και διοργανώθηκε από έναν φαρσέρ του YouTube που έχει την φήμη του κωμικού που τρομάζει τα ανυποψίαστα θύματα του.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως αποφάσισε να κάνει μία διαφορετική φάρσα και να δώσει ένα ψεύτικο δελτίο λοταρίας σε έναν άστεγο για να του φτιάξει την ημέρα, δίνοντας του 1.000 δολάρια.

Ο Ραχάτ

που κάνει τις φάρσες είχε πει ότι άκουσε για κάποιον άστεγο στην γειτονιά που ήταν «καλός και σεβαστικός» και έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι γι αυτόν ενώ τον κατέγραψε και με την κάμερα του.

Ο ίδιος πήγε προς τον άστεγο και του είπε ότι δεν έχει λεφτά να του δώσει αλλά έχει ένα κερδισμένο δελτίο λοταρίας. Του διευκρίνισε ότι δεν ξέρει το πόσα χρήματα κέρδισε και να πάνε παρέα να δούνε το πόσα ακριβώς είναι.

Οι δυο τους μπήκαν σε ένα μαγαζί και ο φαρσέρ είπε στον Έρικ «μάντεψε, κέρδισες 1.000 δολάρια». Ο άστεγος δεν μπορούσε να το πιστέψει και νόμιζε ότι του κάνει πλάκα. Στη συνέχεια δόθηκαν τα χρήματα στον Έρικ και ο ίδιος είπε στον φαρσέρ ότι θέλει να τα μοιραστεί μαζί του επειδή είναι πολλά.

Ο Ραχάτ του είπε να τα κρατήσει όλα και τότε ο άστεγος άρχισε να κλαίει και αγκάλιασε τον Ραχάτ που δάκρυσε από συγκίνηση. Οι δυο τους έφυγαν από το μαγαζί σκουπίζοντας τα δάκρυα τους και ο άστεγος είπε στον Ραχάτ ότι ποτέ δεν έκανε κάποιος κάτι τέτοιο γι αυτόν.

Το βίντεο με το περιστατικό έχει ήδη εννέα εκατομμύρια views στο YouTube ενώ μετά από τον Ραχάτ με την ανορθόδοξη φάρσα του, προσφέρθηκαν και άλλοι για να δώσουν χρήματα στον Έρικ.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, κάποιοι είπαν ότι έκλαψαν, άλλοι ότι είναι ψεύτικο και άλλοι ανέφεραν ότι ο Ραχάτ εκμεταλλεύτηκε τον άστεγο τραβώντας τον βίντεο για να ανέβουν τα views στο YouTube.

Keywords
Τυχαία Θέματα