Εσπευσμένη προσγείωση αεροσκάφους με τον κίνδυνο βόμβας – Ο φαρσέρ είχε πιει κάτι παραπάνω…

Θα θυμούνται για καιρό την 19η Νοεμβρίου οι 161 επιβάτες του Airbus A320 της λιθουανικής εταιρίας «Small Planet» που απογειώθηκε από τη Βαρσοβία με προορισμό το δημοφιλές αιγυπτιακό θέρετρο Χουργκάντα.

Το πλήρωμα τους ενημέρωσε εν πτήσει ότι θα πρέπει για λόγους ασφαλείας να γίνει αναγκαστική προσγείωση στην βουλγάρικη πόλη Μπουργκάς, καθώς ένας ηλικιωμένος επιβάτης ισχυρίστηκε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο αεροσκάφος.

Μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς, όλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν

από το αεροπλάνο, προκειμένου να γίνει ο σχετικός, εξονυχιστικός, έλεγχος.

Η ερευνητική ομάδα εκρηκτικών μηχανισμών δεν βρήκε απολύτως τίποτα, αφού όπως απέδειξε η ανάκριση από τους αστυνομικούς ο 67χρονος Πολωνός που έκανε λόγο στο πλήρωμα για την ύπαρξη βόμβας, είχε διάθεση για μια κακόγουστη φάρσα, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πρόκειται πάντως για ακόμη ένα περιστατικό που δείχνει πόσο ανασφαλής αισθάνεται ο κόσμος μετά την ανατίναξη του ρωσικού Airbus πάνω από τη χερσόνησο του Σινά και φυσικά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Το λέει πάντως η καρδιά αυτών των 161 – στην πλειονότητα τους Πολωνών – που τούτες τις μέρες κάνουν ταξίδι αναψυχής στην Αίγυπτο, αν και στον εν λόγω 67χρονο θα πρέπει μάλλον να επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

The post Εσπευσμένη προσγείωση αεροσκάφους με τον κίνδυνο βόμβας – Ο φαρσέρ είχε πιει κάτι παραπάνω… appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα