Εργαζόμενος φέρεται να πήρε το ελικόπτερο του Εμφιετζόγλου επειδή του χρωστούσε λεφτά!

Ένας εργαζόμενος στην εταιρεία του επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου κατηγορείται ότι πήρε μία νταλίκα και φόρτωσε το ελικόπτερο του εργοδότη του επειδή του χρωστούσε λεφτά!Τα τελευταία 20 χρόνια ο Στέλιος Γεωργίου ήταν εργαζόμενος στην εταιρία «Μηχανική» του βορειοελλαδίτη επιχειρηματία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Οι αποδοχές του κ. Γεωργίου που εργαζόταν σαν μηχανικός αεροσκαφών ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Από τότε που ξέσπασε

η κρίση, η Μηχανική αδυνατούσε να πληρώσει τους μισθούς των υπαλλήλων και να τακτοποιήσει τις υπόλοιπες οφειλές της. Έτσι και ο Στέλιος Γεωργίου ήταν απλήρωτος και η εταιρεία του χρωστούσε συνολικά 80.000 ευρώ.

Για να πάρει τα δεδουλευμένα του προσέφυγε στα δικαστήρια όπου και αποφασίστηκε να του καταβληθούν άμεσα τα 60.000 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα 20 θα τα έπαιρνε όταν η Μηχανική θα πουλούσε ένα ελικόπτερο. Μάλιστα, είχε υπογραφεί και συμβόλαιο στο οποίο προβλεπόταν ότι ο αγοραστής θα έδινε απευθείας τα χρήματα στον εργαζόμενο.

Τελικά υπήρξε μία καθυστέρηση στην πώληση και προ ημερών ο κ. Γεωργίου πήγε με μία νταλίκα στο χώρο στάθμευσης του ελικοπτέρου, το φόρτωσε σε έναν γερανό και εξαφανίστηκε. Η αξία του ελικοπτέρου ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και εικάζεται ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία αποθήκη, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Φωτογραφία Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα