Έρχεται το «γυναικείο βιάγκρα»: Ψεκάζεις και διαρκεί 6 ώρες!

Κι όμως, έρχεται το «γυναικείο Βιάγκρα» το οποίο θα αυξάνει κατακόρυφα την σεξουαλική επιθυμία του ωραίου φύλου. Το μόνο που αρκεί θα είναι ένας μικρός ψεκασμός αφού θα βγαίνει σε ρινικό σπρέι.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες όσες γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό κατά την διάρκεια του σεξ, με το συγκεκριμένο σπρέι θα αλλάξουν εντελώς την ερωτική τους ζωή.

Συνολικά αυτήν την στιγμή περίπου το 30% των γυναικών πάσχουν από κάποιο είδους ανοργασμίας. Το νέο σπρέι, το

οποίο είναι βασισμένο στην τεστοστερόνη, θα καλύψει ένα κενό στην αγορά και θα γίνει ανάρπαστο καθώς δεν θα έχει ανταγωνισμό. Παράλληλα σύμφωνα με τους επιστήμονες θα αυξάνει και την επιθυμία για σεξ.

Προς το παρόν το όνομά του είναι «γυναικείο βιάγκρα», από το γνωστό φάρμακο για τους άνδρες. Η θεραπεία που ονομάζεται Τεφίνα θα πρέπει να χορηγηθεί σχεδόν δύο ώρες την την επαφή και θα διαρκεί για περίπου έξι ώρες.

Μάλιστα προκειμένου να απαντήσουν σχετικά με τις όποιες αντιρρήσεις υπάρχουν με την χρήση της τεστοστερόνης, οι επιστήμονες τονίζουν πως δεν πρόκειται να υπάρχουν παρενέργειες, όπως τριχοφυΐα και βαριά φωνή.

Η θεραπεία Τεφίνα αναπτύχθηκε από την καναδική εταιρεία Trimel με την συνδρομή επιστημόνων από το Case Western Reserve University των ΗΠΑ και το Monash University στην Αυστραλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα