Επιστρέφει ως αντίπαλος ο Γκουαρδιόλα στο «Καμπ Νόου»!

Είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, στις 5 Μαϊου όμως θα επιστρέψει στο τέως «σπίτι» του για να την… πληγώσει. Σίγουρα η εικόνα θα μοιάζει παράταιρη, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να βρίσκεται στο «Καμπ Νόου» σε άλλο πάγκο και όχι σε αυτόν των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι θα επιδιώξουν τη ρεβάνς από την Μπάγερν για τον προ διετίας εξευτελιστικό αποκλεισμό (0-4, 0-3), στα ημιτελικά και τότε της διοργάνωσης.

Η κλήρωση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνθέσουν Μπάρτσα και Ρεάλ το ζευγάρι του

τελικού, σίγουρα όμως τόσο οι Βαυαροί, όσο και η Γιουβέντους θα έχουν… διαφορετική άποψη. ‘Αλλωστε οι μπιανκονέρι πέταξαν έξω τη «βασίλισσα» και τις τρεις τελευταίες φορές που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης (1995-96, 2002-’03, 2004-’05).

Η «γηραιά κυρία» θα υποδεχτεί τη Ρεάλ στις 6 Μαϊου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 12 Μαϊου και αυτή της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Μόναχο μια μέρα αργότερα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 6 Ιουνίου στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Βερολίνου.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν αποκλείεται να έχουμε ιταλικό εμφύλιο στον τελικό, αφού η Νάπολι θα αντιμετωπίσει την Ντνιεπρ και η Φιορεντίνα την κάτοχο του θεσμού, Σεβίλλη. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 7 Μαϊου και οι επαναληπτικοί στις 14.

Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων:

Τσάμπιονς Λιγκ - πρώτοι αγώνες

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν (05/05)

Γιουβέντους – Ρεάλ (06/05)

Επαναληπτικοί

Ρεάλ – Γιουβέντους (12/05)

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα (13/05)

Γιουρόπα Λιγκ

Νάπολι – Ντνιεπρ (07/05)

Σεβίλλη – Φιορεντίνα (07/05)

* Οι επαναληπτικοί στις 14/05.

The post Επιστρέφει ως αντίπαλος ο Γκουαρδιόλα στο «Καμπ Νόου»! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα