Επιμένει ο Γρηγοράκος για διαρροές βουλευτών προς τον Μητσοτάκη

Στην άποψη ότι δεν αποκλείονται διαρροές προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη επέμεινε και την Τετάρτη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, παρά τις «φωτιές» που άναψε η τοποθέτηση του την προηγούμενη μέρα.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταπήδησης στελεχών της παράταξης του προς τη ΝΔ

μετά από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η δήλωση του είχε σαν αποτέλεσμα να τον καλέσει ο Βασίλης Κεγκέρογλου στη Βουλή για εξηγήσεις και εν τέλει ο κ. Γρηγοράκος να υποστηρίξει πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν από τους δημοσιογράφους.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας στο ΣΚΑΙ διευκρίνισε πως δεν μιλά για τον ίδιο και επιβεβαίωσε ότι έστειλε το κείμενο της συνέντευξής του στον γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου και το θέμα, θεωρεί, είναι λήξαν.

«Τον πολιτικό μου πολιτισμό δεν τον διαπραγματεύομαι με κανέναν», τόνισε ο κ. Γρηγοράκος και πρόσθεσε ότι «τα πράσινα, το κόκκινα και τα μπλε καφενεία έχουν τελειώσει».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, οι δηλώσεις του οποίου είχαν προκαλέσει αίσθηση με αποτέλεσμα να του ζητηθούν εξηγήσεις, χαρακτήρισε υπερβολή τη δήλωση Γεννηματά ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.

Υποστήριξε πως η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κεντρώου χώρου και πως ο ίδιος «κτυπά καμπανάκι». Ανέφερε ότι η κ. Γεννηματά πρέπει να δώσει το πολιτικό στίγμα της ΔΗ.ΣΥ και ζήτησε την διεξαγωγή συνεδρίου, υπογραμμίζοντας πως «αυτός ο χώρος πρέπει να ανασυγκροτηθεί,διαφορετικά κινδυνεύει, όπως και τα άλλα κόμματα του κέντρου, από τη νέα ηγεσία της ΝΔ».

The post Επιμένει ο Γρηγοράκος για διαρροές βουλευτών προς τον Μητσοτάκη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα