Έπιασε κορυφή ο ΠΑΟΚ & βλέπει Champions League – Μεγάλη νίκη του Ατρόμητου

Ένα γκολ του Ολίσε ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και παράλληλα να τον στείλει στη κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ. Βέβαια σε αυτό βοήθησε και ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε εύκολα του ΠΑΣ Γιάννενα με 2-0.
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Οι τρεις βαθμοί της νίκης ήταν ο μοναδικός στόχος και για της δύο ομάδες στον αγώνα της Τούμπας. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ

ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλει τον ρυθμό του και να φτάσει από νωρίς στο γκολ. Όμως παρά τον γρήγορο παιχνίδι, από το πρώτο ημίχρονο έλειψε η μεγάλη φάση, ενώ ο Αστέρας κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Γλύκου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πήρα τα ηνία του αγώνα, έδειξε πιο απειλητικός και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 57′, με ένα καταπληκτικό γκολ του Ολίσε. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά στο 73′ ο Περόνε δεν τα κατάφερε, καθώς κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Κουμάλο. Έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 10 βαθμούς και πάει φουλ για το Champions League, καθώς είναι μόνος πρώτος στη κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννενα 2-0

Αν και οι περισσότεροι περίμεναν ένα ντέρμπι, το οποίο θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, τελικά ο Ατρόμητος κατάφερε αρκετά εύκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννενα μέσα στο Περιστέρι και ουσιαστικά να «χαρίσει» την πρωτιά της βαθμολογίας των πλέι οφ στον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και μέχρι το 6′ λεπτό είχε ήδη δύο ευκαιρίες. Και τελικά στο 17′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καραγκούνη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφ σάιντ πάντως. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο Ατρόμητος γύρισε πίσω, αλλά ο ΠΑΣ δεν έδειχνε ικανός να απειλήσει.

Και η ομάδα του Περιστερίου, έκανε δύο τα τέρματά της με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, καθώς με τη σέντρα ο Ναπολεόνι νίκησε τον Φεγκρούς με ένα πανέμορφο σουτ. Ο ΠΑΣ ξύπνησε στο 60′, είχε ένα δοκάρι με τον Βίλα (61′), αλλά όπως φάνηκε ήταν ήδη αργά, με αποτέλεσμα το 2-0 να είναι και το τελικό σκορ.

Η βαθμολογία

ΠΑΟΚ 10

ΠΑΣ Γιάννενα 7

Ατρόμητος 7

Αστέρας Τρίπολης 5

Keywords
Τυχαία Θέματα