Ένταση στην ομιλία Βενιζέλου με μικροομολογιούχους – 4 προσαγωγές [βίντεο]

Ένταση δημιουργήθηκε στον προαύλιο χώρου του μουσείου Μπενάκη κατά την διάρκεια της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με το protothema.gr, δύο λεπτά αφότου ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέβηκε στο βήμα και άρχισε την προγραμματισμένη ομιλία του, μικροομολογιούχοι

που είχαν μπει στον προαύλιο χώρο του μουσείου και άρχισαν να φωνάζουν και να χειρονομούν κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Λίγα λεπτά μετά το ξέσπασμα των μικροομολογιούχων, άνδρες της ομάδας ασφαλείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ παρενέβησαν και απομάκρυναν την ομάδα από το σημείο.

Βγαίνοντας από τον προαύλιο χώρου του μουσείου, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά του κ. Βενιζέλου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εξαιτίας του έχασαν τα σπίτια τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας enikos.gr, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα από τους συγκεντρωμένους μικροομολογιούχους. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι μικροομολογιούχοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν στείλει στα 10.000 μέλη τους SMS, με τα οποία τους καλούσαν να δώσουν το παρών στην ομιλία προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κούρεμα των ομολόγων τους.

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα