Ένοχος για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του ο Τζι Κάρεϊ; – Θα παρουσιαστεί στον ανακριτή

Άβολες και στενάχωρες στιγμές ζει ο Τζιμ Κάρεϊ μετά την αυτοκτονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του, Καθριόνα Γουάιτ, αφού μετά το σοκ της τραγικής είδησης, ο ίδιος καλείται να παρουσιαστεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει για τα χάπια που βρέθηκαν στο κομοδίνο της κοπέλας που τερμάτισε τη ζωή της στις 27 Σεπτεμβρίου, 3 ημέρες μετά το χωρισμό της μαζί του και τα οποία είχαν αγοραστεί με συνταγή γιατρού στο όνομα – ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός.

Η

πρώην σύντροφος του ηθοποιού βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών ενώ τα χάπια που βρήκε η αστυνομία, σύμφωνα πάντα με το ΤΜΖ, ήταν υπνωτικά, αναλγητικά και χάπια ρύθμισης της πίεσης του αίματος. Το γεγονός ότι ήταν συνταγογραφημένα στο ψευδώνυμο του ηθοποιού, φέρνει τον γνωστό κωμικό αντιμέτωπο με τον ανακριτή…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Ένοχος για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του ο Τζι Κάρεϊ; – Θα παρουσιαστεί στον ανακριτή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένοχος, Τζι Κάρεϊ –,enochos, tzi karei –