Ένα νέο κατάστημα Tommy Hilfiger άνοιξε στο Βουκουρέστι

Ακόμα ένα κατάστημα Tommy Hilfiger άνοιξε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, στις 17 Οκτωβρίου 2013.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο Promenada Mall, ένα νέο εμπορικό κέντρο στο Βουκουρέστι και αποτελεί το 9o κατάστημα του brand στη Ρουμανία. Ακόμα, το κατάστημα αυτό είναι η τελευταία προσθήκη σε ένα αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο της Tommy Hilfiger

σε θέσεις κλειδιά παγκοσμίως.

Το κατάστημα στο Promenada Mall, παρουσιάζει μια ευρεία επιλογή από συλλογές Tommy Hilfiger, συμπεριλαμβανομένων των men’s sportswear, women’s sportswear και accessories. Μέσα στα 125 τετραγωνικά μέτρα του καταστήματος αντανακλάται το μείγμα κλασικών και σύγχρονων επιρροών που συνοψίζουν την Tommy Hilfiger preppy κληρονομιά. Αμερικάνικες αντίκες, vintage φωτιστικά και παραδοσιακά έργα τέχνης σε όλο το χώρο εκφράζουν το κλασικό, Αμερικάνικο, cool πνεύμα του brand.

Το κλασικό Αμερικανικό στυλ επανεφευρίσκεται μέσα από τη συλλογή Tommy Hilfiger Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013 με καθαρές γραμμές, έντονα χρώματα και πλούσια υφή. Η νέα συλλογή είναι η καλύτερη επιλογή για τις φθινοπωρινές δραστηριότητες - από πανηγυρισμούς για την ομάδα ποδοσφαίρου, μέχρι τις γιορτές για την επιστροφή στο σπίτι και φθινοπωρινές βόλτες σε πανεπιστημιουπόλεις.

Τα καταστήματα Tommy Hilfiger είναι πάνω από 1200, σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων-ναυαρχίδες σε επτά περιοχές, όπως Fifth Avenue, Νέα Υόρκη, Champs-Elysées, Παρίσι, Brompton Road, Λονδίνο , Omotesando, Τόκιο, Regent Street, Λονδίνο, Robertson Boulevard, Λoς Άντζελες και Schadowstraße, Ντίσελντοφ.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα