Εν εξάλλω ο Γιώργος Καπουτζίδης με όσους «έκοψαν» τα λόγια του: Απομονώθηκαν 46 δεύτερα

Πριν από ένα περίπου μήνα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε βρεθεί καλεσμένος στο πρωινό του ANT1 και είχε κληθεί να σχολιάσει τα λεγόμενα του Νότη Σφακιανάκη που οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή. Ανάμεσα σε όσα είχε πει, ήταν και ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μετανάστες λαθραίους, αλλά τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν εσκεμμένα και έστρεψαν πολλούς εναντίον του.

Για κάποιο διάστημα ο ηθοποιός είχε δεχτεί αρκετές επιθέσεις

από ανθρώπους που τον χαρακτήριζαν ως υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής, ενώ τα λεγόμενα του ήταν σε πλήρη διαστολή με τα όσα του καταμαρτυρούσαν. Χθες, με μια ανάρτηση στο Facebook του έδωσε την δική του απάντηση που ξεδιαλύνει οριστικά τα όποια «σύννεφα».

«Είμαστε όλοι άνθρωποι, Έλληνες, αλλοδαποί, νόμιμοι η “λαθραίοι”. Η ζωή όλων μας έχει αξία. Είναι μια ανθρώπινη ζωή. Ο ίδιος Θεός μας έπλασε. Απομονώθηκαν 46” από μια συνέντευξή μου, κόπηκε η φράση μου στη μέση, αλλοιώνοντας πλήρως τα λεγόμενα, τις απόψεις και την ιδεολογία μου. Ελπίζω σε μια Ελλάδα που θα μπορούμε όλοι μαζί να ζούμε ευτυχισμένοι, μονοιασμένοι και δημιουργικοί. Ημεδαποί και αλλοδαποί. Ελπίζω σε μια Ελλάδα χωρίς παραπληροφόρηση».

Δημοσίευση από Giorgos Kapoutzidis.
Keywords
Τυχαία Θέματα