Εμετικές δηλώσεις του Διοικητή Α.Τ Ολυμπιακού Χωριού: Και πού ξέρουμε πως η σκύλα δεν ήθελε να βιαστεί; [σκληρή εικόνα]

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι δηλώσεις του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος του Ολυμπιακού Χωριού στο οποίο οδηγήθηκε ο 53χρονος Πολωνός που κατηγορείται για το βιασμό της σκυλίτσας. Χωρίς να νιώσει την παραμικρή ντροπή, χωρίς ίχνος σεβασμού προς το βασανισμένο πλάσμα και δείχνοντας παροιμιώδη αναλγησία, ο Διοικητής τόλμησε να πει «Και πού ξέρετε ότι το σκυλί δεν το ήθελε;» (εννοώντας το να βιαστεί).

Οφείλουμε λοιπόν να κάνουμε κάποια μαθήματα στον «κύριο» Διοικητή:

Αρχικά,

όλοι οι νοήμονες άνθρωποι (και ίσως στην προκειμένη περίπτωση να γίνεται κατάχρηση του όρου) γνωρίζουν ότι ο βιασμός είναι πράξη που μόνο οι άνθρωποι πραγματοποιούν. Σε οποιοδήποτε άλλο είδος πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, η αναπαραγωγή, το ζευγάρωμα, γίνεται πάντα συναινετικά. Συγκεκριμένα στα σκυλιά γίνεται όταν κι εφόσον το επιτρέψει το θηλυκό κι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται σε οίστρο (ο οποίος διαρκεί μία περίπου εβδομάδα μετά τη λήξη της περιόδου της). Σε περίπτωση που το θηλυκό δεν επιθυμεί να ζευγαρώσει, κύριε Διοικητά, το αρσενικό σκυλί το καταλαβαίνει κι εγκαταλείπει τις προσπάθειες.

Απ' ό, τι φαίνεται, όμως, στον κόσμο των «ανθρώπων», ένα θηλυκό θηλαστικό δεν αντιμετωπίζεται με τον ίδιο σεβασμό. Μάλιστα, (άκουσον, άκουσον!) θεωρείται πως ανατομικά μπορεί να δεχθεί το ζευγάρωμα με έναν άνδρα.

Δεύτερον, εάν ίσχυαν αυτά, τότε για ποιο λόγο η σκυλίτσα βρέθηκε τραυματισμένη στα γεννητικά της όργανα;

Ή μήπως ο Διοικητής έχει την εντύπωση ότι, επειδή δεν είναι άνθρωπος, δεν έχει κι εκείνη βούληση; Δεν έχει αίσθηση του σωματικού και ψυχικού πόνου; Δεν έχει μνήμη;

Αν το πιστεύει αυτό, είναι πραγματικά πολύ αδαής κι επικίνδυνος.

Τέλος, επισημαίνεται στο Διοικητή πως βρίσκεται στη θέση στην οποία βρίσκεται για να αποκαθιστά τη δικαιοσύνη και να βοηθά στη σύλληψη των εγκληματιών. Αυτό, όμως, προϋποθέτει, τόσο την αρμόζουσα νοημοσύνη, όσο και ανθρωπιά. Ιδιότητες τις οποίες φαίνεται πως ο συγκεκριμένος δε διαθέτει ούτε κατά διάνοια.

Είναι πραγματικά λυπηρό το να πρέπει κάποιος να εξηγεί τα αυτονόητα.

Είναι όμως κι εξωφρενικό να πρέπει να το κάνει σε έναν άνθρωπο, ο οποίος υποτίθεται πως πρεσβεύει την απονομή της δικαιοσύνης. Προφανώς, ο Διοικητής δεν έχει καταλάβει ότι δε βρισκόμαστε στα ελληνικά χωριά του 1900 μ. Χ, όπου οι άνδρες κακοποιούσαν χωρίς οίκτο τις κατσίκες.

Βέβαια, είναι προφανές ότι δε θα ήταν ο κύριος Διοικητής το ίδιο μάγκας στις δηλώσεις του, αν στη θέση της σκυλίτσας που βιάστηκε βρισκόταν ένα θηλυκό ροτβάιλερ. Γιατί, ως γνωστόν, το ροτβάιλερ έχει σαγόνια ικανά να κόψουν ανθρώπινο λαιμό. Και τότε ούτε ο Διοικητής ούτε κι ο βιαστής θα μπορούσαν να κάνουν επίδειξη του «ανδρισμού» τους ή να αδιαφορήσουν για τις επιθυμίες της σκύλας.

Είναι, βλέπετε, που ο άνθρωπος πάντα είναι αφεντικό στον πιο αδύναμο.

Όχι, δεν είναι αφεντικό. Είναι τύραννος. Κι αυτό είναι που τον διαφοροποιεί από τα ζώα.

Τον κάνει ΚΤΗΝΟΣ.

(Την Τετάρτη στις 12:00 στο κτίριο 7 θα δικαστεί τελικά ο Πολωνός, που κατηγορείται για τον βιασμό μιας σκυλίτσας το περασμένο Σάββατο στην περιοχή των Θρακομακεδόνων στο Ολυμπιακό Χωριό. Τον δράστη εντόπισε η Αστυνομία αφού τους υπέδειξε το που μένει η ομάδα των εθελοντών που μαζί με την Μάρθα Πουλτίδου παλεύουν για την σωτηρία των ζώων που κακοποιούνται.)

Keywords
Τυχαία Θέματα