Ελισάβετ Μουτάφη στο Πρωινό mou: Είμαι 37 αλλά ενθουσιάζομαι ακόμα έντονα και πολύ εύκολα [βίντεο]

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό mou» και αποκάλυψε την ηλικία της, μίλησε για τις προσωπικές τις σχέσεις και για τη σειρά που πρωταγωνιστεί.Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Πρωινό mou με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού και μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις, για το αν είναι ερωτευμένη αλλά και για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, τα «Κλεμμένα Όνειρα».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε την Ελισάβετ Μουτάφη για το αν είναι ερωτευμένη και εκείνη απλά σχολίασε: «Θα πω ότι είμαι καλά» χωρίς να διευκρινίσει

περαιτέρω, γεγονός που έκανε τον παρουσιαστή να «αντιδράσει». Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι γενικά «τα προσωπικά μου τα συζητάω, δεν έχω πρόβλημα. Τα συγκεκριμένα όμως, επειδή τα κάνουν λίγο “σούπα”, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Σε ερώτηση σχετικά με τις σχέσεις της και το αν γίνεται όλο και πιο «δύσκολη» όσο μεγαλώνει, η Ελισάβετ Μουτάφη απάντησε: «Πρέπει να είσαι πιο "δύσκολη" στις επιλογές σου με τους ανθρώπους. Τι δηλαδή, επειδή πέρασες τα 30 θα παντρευτείς όποιον να 'ναι; Όχι! [...] Εγώ που έχω περάσει τα 30 και είμαι 37, ενθουσιάζομαι ακόμα έντονα και πολύ εύκολα. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος».

Keywords
Τυχαία Θέματα