Ελένη VS Ελεονώρα μία εβδομάδα μετά

Η τηλεοπτική τους παρουσία έμελε από την πρώτη στιγμή της να είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα και ανταγωνιστικές εκπομπές. Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη τους “μάχη” έχουν ακόμα να χωρίσουν κάτι;

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Αναμφίβολα οι δυο γυναίκες που πρωταγωνίστησαν για χρόνια στην πρωινή ζώνη των καναλιών πλέον δεν έχουν να χωρίσουν ένα στέμμα, αυτό της βασίλισσας των πρωινών. Πάει αυτό το εργάκι, τελείωσε. Τελείωσε, μάλιστα, άδοξα γιατί έπαψαν να υπάρχουν και βασίλεια στην τηλεόραση.

Λίγα χρόνια μετά – αφού στο μεταξύ συναντήθηκαν και συμφιλιώθηκαν σε κλίμα αγαθούς

τηλεοπτικής συνύπαρξης και συναδελφικής αλληλεγγύης – η Ελεονώρα και η Ελένη βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες. Η μία με τη “Μεσημεριανή Μελέτη” και η άλλη με την εκπομπή της, που φέρει το όνομά της – και αυτό θα δείτε που τελικά ίσως έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Μέχρι στιγμής τα ποσοστά τηλεθέασης δίνουν το σκήπτρο της νίκης στην Ελένη, ειδικά όταν έχει καλεσμένο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά από 11 χρόνια. Βέβαια, δεν πρέπει κάποιος να προσπεράσει την αξία της “μετοχής” Ελεονώρα στο τηλεοπτικό τοπίο, όπως και την επιμονή του Σταμάτη Μαλέλη να φέρει τη μεσημεριανή ζώνη του Star στην πρώτη γραμμή.

Σίγουρα στους κερδισμένους της μετακίνησης της Ελεονώρας στο μεσημέρι συγκαταλέγεται το ίδιο το Star που είδε μια ατυχής εκπομπή της σεζόν να δίνει τη θέση της σε μια καλοδουλεμένη εκπομπή με σταρ παρουσιάστρια και θεματολογία που δεν προσπερνάς. Όμως το κεφάλαιο Μενεγάκη πόσο εύκολο είναι να το προσπεράσεις;

Έχοντας παρακολουθήσει και τις δύο στενά τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι η Ελένη παίζοντας το δυνατό της χαρτί πλέον απέναντι στην Ελεονώρα, που δεν είναι άλλο από το ίδιο της το “είναι”, τον εαυτό της, κέρδισε μια προσωπική μάχη. Ήταν ξεκάθαρο μέσα μου, πως όποιο μεσημεριανό και αν προσπαθούσε να χτυπήσει την “Ελένη” θα έβλεπε την πλάτη της. Και είναι λογικό επειδή η Μενεγάκη είναι κάτι σαν τον Παπαδάκη πλέον. Η τηλεοπτική συνήθεια μιας ολόκληρης γενιάς. Όσο ωραίος και αν είναι ο freddo, το πρωί στο σπίτι δεν θες πάντα έναν φραπέ; Κάπως έτσι σκέψου το.

Διαβάστε ακόμα:

* Ο Γρηγόρης έκοψε τα cupcakes!

* Γυμνή Madonna αξίας 8.000 ευρώ

* Ευκαιρία να νιώσεις και εσύ λίγο Beckham

Keywords
Τυχαία Θέματα