Ελεύθεροι οι τρεις ύποπτοι για τον αποκεφαλισμό στο Λονδίνο – Τι λένε οι Αρχές

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις άντρες που βρέθηκαν στα χέρια της αστυνομίας ως ύποπτοι, μετά την άγρια δολοφονία Βρετανού στρατιώτη σε προάστιο του Λονδίνου, πριν από λίγες μέρες. Μέχρι στιγμής, δεν έχει καταστεί δυνατή η ανάκριση των δύο βασικών υπόπτων, καθώς εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Οι τρεις άντρες συνελήφθησαν το Σάββατο, ενώ κρατούνταν σε αστυνομικό τμήμα της πόλης μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας. Στο πλαίσιο των ερευνών, οι συλλήψεις έχουν αγγίξει τις εννέα. Οι έξι από τους υπόπτους έχουν

αφεθεί ελεύθεροι (οι τέσσερις με εγγύηση), ένας παραμένει υπό κράτηση, ενώ οι δύο βασικοί, Μάικλ Αντεμπολάτζο και Μάικλ Αντεμπογουέιλ, νοσηλεύονται καθώς τραυματίστηκαν από πυρά αστυνομικών λίγο μετά τον αποκεφαλισμό του άτυχου στρατιώτη.

Σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ «Η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή και θα ανακριθούν όταν αυτό καταστεί δυνατό». Για τις ανάγκες τις έρευνας έχουν κινητοποιηθεί περίπου 500 άτομα, ενώ, όπως δηλώνει ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Στιούαρτ Όσμπορν «η έρευνα επικεντρώνεται στην ασφάλεια του κοινού και στον εντοπισμό άλλων ατόμων που θα μπορούσαν να εμπλέκονται».

Η αστυνομία έχει επικεντρωθεί στις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ κάλεσε εκ νέου, οποιονδήποτε έχει βίντεο ή φωτογραφίες από το τραγικό περιστατικό να το δώσει στις αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα