Εκτός λειτουργίας τα ΑΤΜ Εμπορικής και Alpha Bank κατά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Θα ταλαιπωρηθούν οι καταθέτες των τραπεζών Alpha και Εμπορική, καθώς το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου οι τράπεζες θα ενοποιήσουν τα συστήματά τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα σε βασικές εργασίες όπως η ανάληψη μετρητών από τα ATM.

Οι διαδικασίες ενοποίησης έχουν ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθούν

την Τρίτη 29 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε όλες οι χρεωστικές κάρτες της Εμπορικής δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναλήψεις ή ερωτήσεις υπολοίπου σε ΑΤΜ άλλων τραπεζών παρά μόνο σε εκείνα της Alpha Bank.

Επίσης από τις 8 το βράδυ σήμερα θα διακοπεί η λειτουργία των υπηρεσιών Emporiki e-Banking, Emporiki Mobile Banking και Emporiki Phone Banking, ενώ από τη Δευτέρα οι πελάτες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Εμπορικής θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking αντίστοιχα.

Ακόμα κατά τη διάρκεια του τριήμερου δεν θα λειτουργήσουν τα καταστήματα διευρυμένου ωραρίου της Alpha Bank και θα παραμείνει επίσης κλειστό το κατάστημα του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Τέλος οι Υπηρεσίες Τηλεφωνικής Εξυπηρετήσεως της Alpha Bank θα είναι διαθέσιμες στα τηλέφωνα 801 11 326 0000 (από σταθερό και κλήσεις από την Ελλάδα) και 0030 210 326 0000 (από κινητό και κλήσεις από το εξωτερικό).

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα