Είσαι τεμπέλης; Μόλις βρήκες το κοστούμι σου

Η πρωινή ρουτίνα του ντυσίματος σου φαίνεται βαρετή και χρονοβόρα. Δεν ξέρεις τι να φορέσεις, δεν ξέρεις που βρίσκεται, δεν ξέρεις με τι ταιριάζει; Ενίοτε, όταν καταλήγεις στους σωστούς συνδυασμούς αντιλαμβάνεσαι πως τουλάχιστον κάποια από αυτά χρειάζονται σιδέρωμα; Αποτέλεσμα; Έχεις ήδη αργήσει για το γραφείο…

Ο Τζέσε Χέρζογκ είναι ένας άντρας που θέλει να ντύνεται για τη δουλειά του χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει μισή ώρα μπροστά στη ντουλάπα του. Γι' αυτό και δημιούργησε μια πατέντα που χρειάζεται κάθε αγχωμένος, αγουροξυπνημένος ή ξενύχτης εργαζόμενος: το Suitsy.

Το κοιτάς

και νομίζεις πως είναι κοστούμι. Βλέπεις το βίντεο και τελικά διαπιστώνεις πως είναι ολόκληρη στολή. Και η αλήθεια είναι πως μπορείς να το φορέσεις με την ίδια άνεση και ευκολία που θα έβαζες τις πιτζάμες σου. Ή ακόμη καλύτερα, τη στολή των Ghostbusters. Το σακάκι συνδέεται με το πουκάμισο και εκείνο, με τη σειρά του, με το παντελόνι. Χάρη στα κρυφά φερμουάρ τα οποία διαθέτει, το Suitsy όχι μόνο είναι αξιόπιστο στην κατασκευή, αλλά δεν πρόκειται και να «προδώσει» το ντύσιμό σου. O Χέρζογκ έχει παρουσιάσει το κοστούμι-πατέντα του στο Betabrand και ευελπιστεί να συγκινήσει όλους όσους δεν ξέρουν τι θα φορέσουν αύριο το πρωί.

The post Είσαι τεμπέλης; Μόλις βρήκες το κοστούμι σου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα