«Είναι Σημαντικό να Προσφέρεις» – Βοηθήστε μας να σιτίσουμε μια άπορη οικογένεια για 6 μήνες!

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, συμπράττουν με στόχο να βοηθηθούν άπορες οικογένειες στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας τους με αξιοπρέπεια τα προς το ζην και σας καλούν να γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας γιατί «Είναι

σημαντικό να προσφέρεις»!

Αγοράζοντας τις κάρτες με την ένδειξη «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» αξίας 5€ και 20€ από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος και Public σε όλη την Ελλάδα, βοηθάτε μια άπορη οικογένεια συμβάλλοντας στην κάλυψη των βασικών αναγκών σίτισης. Τα χρήματα από την αγορά των καρτών διατίθενται (100%) εξολοκλήρου σε άπορες οικογένειες, χάρη στην υποστήριξη χορηγών και συνεργατών.

Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 240 δικαιούχοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δωρεάν σίτισης για διάστημα 6 μηνών. Στόχος, με τη δική σας υποστήριξη, είναι να αυξηθεί ο αριθμός των ωφελούμενων οικογενειών που θα έχουν πρόσβαση στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Με την κάρτα των 5€ παρέχετε σε μια άπορη οικογένεια το γεύμα 1 μέρας και με την κάρτα των 20€ τα γεύματα 1 εβδομάδας.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των χορηγών:

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση 10 μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση.

Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους, παρέχοντας ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη.

Πληροφορίες

Αγ. Θωμά 14 Αθήνα 115 27

Τηλ.: 210 7482690

Fax : 210 7482664

E-mail:[email protected]

www.mazigiatopaidi.gr

The post «Είναι Σημαντικό να Προσφέρεις» – Βοηθήστε μας να σιτίσουμε μια άπορη οικογένεια για 6 μήνες! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα