Είναι σίγουροι ότι το Boeing βρίσκεται στον κόλπο της Βεγγάζης [βίντεο]

11:19 3/5/2014 - Πηγή: KoolNews

«Είμαι βέβαιος ότι η περιοχή στον νότιο Ινδικό Ωκεανό είναι η σωστή», δήλωσε ο Άνγκους Χιούστον κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κουάλα Λουμπούρ, μετά και από την ανακοίνωση αυστραλιανής ιδιωτικής εταιρείας που ανέφερε ότι εντόπισε συντρίμμια του Boeing στον κόλπο της Βεγγάλης.

Ο Χιούστον πρόσθεσε πως τρία πλοία του Πολεμικού Ναυτικού του Μπαγκλαντές ερευνούν προσεκτικά την περιοχή στον Κόλπο της Βεγγάλης, όπου η εταιρεία

Georesonance ανακοίνωσε ότι εντόπισε αντικείμενα που ενδέχεται να προέρχονται από τα συντρίμμια της πτήσης MH370 ενώ διευκρίνισε πως «προς το παρόν δεν έχουν βρει τίποτα».

Επίσης η Malaysia Airlines έδωσε στην δημοσιότητα την πιο λεπτομερή έκθεση έως τώρα, σύμφωνα με την οποία πέρασαν 4 ώρες μέχρι να υπάρξει το πρώτο στοιχείο για απώλεια επικοινωνίας με το αεροπλάνο και τότε ξεκίνησαν οι έρευνες. Στις επικρίσεις αναφορικά με την καθυστέρηση των Αρχών, ο ο μαλαισιανός υπουργός Μεταφορών απάντησε λέγοντας ότι στην περίπτωση της πτήσης 447 της Air France, που συνετρίβη το 2009 στον Ατλαντικό Ωκεανό, χρειάστηκαν έξι με επτά ώρες για να ξεκινήσουν οι έρευνες για την αναζήτησή της.

Ο υπουργός Μεταφορών, Χισαμουντίν Χουσείν επεσήμανε πως περιμένει ενημέρωση από το Πολεμικό Ναυτικό Μπαγκλαντές, προτού αποστείλει στον κόλπο της Βεγγάλης ένα βαθυσκάφος για να κάνει έρευνες για το χαμένο Boeing 777. «Θα προχωρήσουμε βάσει επιβεβαιωμένων και επαληθευμένων στοιχείων», είπε ο Χουσέιν, προσθέτοντας ότι είναι πολύ ακριβό να χρησιμοποιηθεί το εξειδικευμένο αυτό σκάφος χωρίς να υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Παράλληλα, οπ Χιούστον υπογράμμισε πως η νέα φάση της έρευνας μπορεί να διαρκέσει έως και δώδεκα μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα