«Είμαι ο πρωθυπουργός» – Έτσι έλυσε το θέμα με το κολυμβητήριο ο Σαμαράς [βίντεο]

18:58 1/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Σε ποιόν πολίτη τηλεφώνησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το κινητό του και τι σχέση έχει η κλήση αυτή με τον πιτσιρικά που του χάρισε το μετάλλιο.

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο κύριος Παναγιώτης Ξενάκης, Έφορος Κολύμβησης Εθνικού Γ.Σ. και Μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, όταν πριν από λίγες μέρες δέχτηκε μια κλήση στο κινητό του και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Ξενάκης στην εκπομπή «Τώρα... ό,τι συμβαίνει» στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» «κόντεψε να... πέσει από το κρεβάτι όταν άκουσε τη φωνή του πρωθυπουργού!

Ο

κ. Σαμαράς κάλεσε τον κύριο Ξενάκη για να του πει ότι μερίμνησε ώστε να βάλουν πετρέλαιο στο Ζάππειο Κολυμβητήριο, ώστε οι αθλητές να μην προπονούνται σε πισίνες με κρύο νερό.

Ακολούθησε και τηλεφώνημα από τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για τα διαδικαστικά.

Το πρόβλημα με την έλλειψη πετρελαίου γνωστοποίησε στον πρωθυπουργό ο 13χρονος αθλητής Γιώργος Ζαχόπουλος, όταν τον συνάντησε τυχαία σε μια ταβέρνα.

Μάλιστα χθες ο θαρραλέος πιτσιρικάς πήγε στο Μέγαρο Μουσικής και χάρισε το χρυσό του μετάλλιο στον κ. Σαμαρά για να τον ευχαριστήσει.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα