Εικόνες-σοκ από το σπίτι του Πιστόριους – Γεμάτο αίματα το μπάνιο και το σώμα του

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα κυκλοφόρησαν από το σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους του οποίου οι χώροι είχαν γεμίσει αίματα μετά από την δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας, κατέθεσε ο Σον Ρενς, ιδιοκτήτης μαγαζιού με όπλα και ανέφερε ότι ο Παραολυμπιονίκης είχε παραγγείλει τρία καινούρια όπλα αξίας

3.200 ευρώ αλλά τελικά ακύρωσε την παραγγελία του ένα μήνα μετά την δολοφονία.

Επίσης συμπλήρωσε ότι ο Πιστόριους του περιέγραφε ένα περιστατικό που συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν πήρε το όπλο του επειδή νόμιζε ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι προκειμένου να τον πυροβολήσει, μήνες πριν το περιστατικό με την αγαπημένη του. Τελικά ο ήχος που είχε ακούσει τότε ο Πιστόριους ήταν από το πλυντήριο ρούχων και όχι κάποιος κλέφτης, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση.

Ο Όσκαρ Πιστόριους είχε καταθέσει ότι σκότωσε την Ρίβα Στέενκαμπ κατά λάθος στις 13 Φεβρουαρίου του 2013, πυροβολώντας της πίσω από την πόρτα του μπάνιου επειδή νόμιζε ότι ήταν κλέφτης. Παρ' όλους τους ισχυρισμούς του οι ένορκοι πιστεύουν ότι ο Παραολυμπιονίκης σκότωσε το μοντέλο μετά από καβγά που είχαν οι δυο τους, έχοντας πλήρη συνείδηση.

Μετά την κατάθεση του Ρεν μίλησε ο κατηγορούμενος που λέγοντας ότι ξέρει πως δεν είναι σωστό να πυροβολεί κάποιος ενώ δεν ξέρει το τι ακριβώς είναι αυτό που στέκεται απέναντι του. Επίσης υποστήριξε για άλλη μία φορά ότι πυροβόλησε επειδή νόμιζε ότι κινδύνευε από κάποιο κλέφτη.

Επίσης στο δικαστήριο προβλήθηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον τόπο της δολοφονίας και το ματωμένο μπάνιο του σπιτιού του Πιστόριους στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής όπου το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου δολοφονήθηκε η Ρίβα Στέενκαμπ.

1 από 18 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα