Έγκυος και πάλι η Κιμ Καρντάσιαν μετά από εξωσωματική – Το αποκαλύπτει η ίδια… on camera [βίντεο]

13:00 1/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Το ότι η Κιμ Καρντάσιαν ήθελα να χαρίσει ένα αδερφάκι στη Νορθ Γουέστ το γνωρίζαμε. Όπως γνωρίζαμε και το γεγογός πως τα γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε μετά την πρώτη της γέννα, έκαναν τους γιατρούς να πιστεύουν πως η περσόνα δύσκολα θα κατάφερνε να φέρει δεύτερο παιδί στον κόσμο.

Η Κιμ τους διέψευσε, αφού ύστερα από πολλές προσπάθειες με τη μέθοδο της εξωσωματικής, έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, τα κατάφερε και στα 34

της χρόνια είναι και πάλι έγκυος!

Όλες τις προσπάθειές της αυτές, τα κλάματα, τα νεύρα και την… απογοήτευση όταν οι γιατροί την αποθάρρυναν, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μέσω του ριάλιτι σόου των αδερφών Καρντάσιαν, το γνωστό πλέον «Keeping up with the Kardashians». Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επέλεξε να ανακοινώσει και τα ευχάριστα, με το teaser του επόμενου επεισοδίου να δείχνει την όμορφη Κιμ έξω από το γραφείο του γυναικολόγου της να ανακοινώνει τα ευχάριστα στην αδερφή της, Κλόε: «Πήρα τις εξετάσεις αίματος, είμαι έγκυος»!

Ακολουθούν πανηγυρισμοί και η διαφήμιση του επόμενου επεισοδίου, ενώ το κανάλι Ε! διέδωσε παντού τα νέα. Η Κρις Τζένερ από τη μεριά της, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Συγχαρητήρια! Ανυπομονώ να γνωρίσω το νέο σας μικρό ζιζάνιο! Χαίρομαι τόσο πολύ για σας».

Ας ελπίσουμε μόνο να επιλέξουν ένα πιο επιτυχημένο όνομα για το νέο μέλος της οικογένειάς τους…

The post Έγκυος και πάλι η Κιμ Καρντάσιαν μετά από εξωσωματική – Το αποκαλύπτει η ίδια… on camera [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα