Ευτυχώς την έσωσαν οι αερόσακοι – Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε το αμάξι της «καλοκαιρινό»!

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η μεγάλη τηλεοπτική σταρ Κιμ Καρντάσιαν. Την είδηση μετέδωσε πριν από λίγο το TMZ, με την πρωταγωνίστρια του "The Keeping Up With the Kardashians" ευτυχώς να είναι εμφανώς σοκοαρισμένη αλλά καλά στην υγεία της.

Η Κιμ φέρεται να εμπλέκεται σε ατύχημα μεταξύ δύο αυτοκινήτων, το δικό της και ένα άλλο σε δρόμο του Μπέβερλι Χιλς. Σύμφωνα με το TMZ, η

33χρονη καλλονή με τα πλούσια προσόντα έκανε μια απότομη αριστερή στροφή σε διασταύρωση, όταν ένα αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση εκινείτο κανονικά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρά με την πολυτελή Mercedes G Wagon της Κιμ.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άλλος οδηγός είχε ανάψει ορθά δεξιό φλας, ωστόσο η Κιμ δεν το πρόσεξε με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στο όχημά του. Και τα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές από το ατύχημα, ωστόσο δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, την ώρα που οι αερόσακοι ενεργοποιήθηκαν στο αυτοκίνητο της Κιμ Καρντάσιαν.

Οι δύο οδηγοί αντάλλαξαν στοιχεία σε καλό κλίμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τέλος αποχώρησαν από την διασταύρωση ανταλλάσσοντας και μια αγκαλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα