Εφτάψυχη η Λίβερπουλ και με 10 παίκτες – Γύρισε στο 96΄ το ματς με την Κρίσταλ Πάλας

18:55 6/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Οι Reds έσπασαν το αρνητικό σερί των 3 διαδοχικών ηττών από την Πάλας στην Premier League, καθώς, αν και έπαιζαν από το 62' με παίκτη λιγότερο, γύρισαν το παιχνίδι χάρη σε δώρο του ΜακΚάρθι και εκτέλεση πέναλτι του Μπεντέκε στο 96'!

Στο πρώτο μέρος το σύνολο του Αλαν Πάρντιου είχε το πάνω χέρι και αφού απέιλησε στο 7' με τον Μπολάσι, είχε δοκάρι στο 11' με κεφαλιά του Αντεμπαγιόρ ύστερα από τη σέντρα του Σουαρέ. Στο 25' το φαλτσαριστό σουτ του Καμπάιγ πήγε στα πλαϊνά δίχτυα και αυτό του Οριζί,

που ήταν η πρώτη επιθετική πρωτοβουλία για τους φιλοξενούμενους, πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο πρώτο μέρος η Λίβερπουλ είχε την κατοχή αλλά η Πάλας τις ευκαιρίες.

Σην πρώτη φάση της επανάληψης οι Reds βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Η άμυνά τους δεν κατάφερε να διώξει ποτέ και αφού η Πάλας είχε την ευκαιρία να κάνει 4 τελικές ο Λέντλεϊ με αριστερό σουτ νίκησε τον Μινιολέ (1-0). Στο 50' η Λίβερπουλ προσπάθησε να απαντήσει αλλά ο Οριζί δεν τα κατάφερε και στο 62' έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μίλνερ με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Ζαχά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πρώτο τους σουτ on-target στο 66' με τον Φιρμίνο να στέλνει με σουτ την μπάλα στα χέρια του ΜακΚάρθι και δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Οριζί πέρασε έξω.

Το 72' άλλαξαν όλα μετά το δώρο που έκανε ο ΜακΚάρθι στον Φιρμίνο. Ο keeper της Πάλας χωρίς να έχει πίεση έδωσε την μπάλα στον Βραζιλιάνο ο οποίος τελείωσε εύκολα τη φάση για το 1-1. Στο 88' το μακρινό φάουλ του Αλμπέρτο Μορένο βρήκε πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια η σέντρα του Λαλάνα κόπηκε. Η ομάδα του Κλοπ πήρε το μεγάλο διπλό στο 96' όταν ο Μπεντέκε μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντιλέινι (1-2).

Πηγή: gazzetta.gr

The post Εφτάψυχη η Λίβερπουλ και με 10 παίκτες – Γύρισε στο 96΄ το ματς με την Κρίσταλ Πάλας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα