Εφιάλτης σε παιδική χαρά: Επτάχρονος ακρωτηριάστηκε σε καρουζέλ στην Ξάνθη

Ακρωτηριάστηκε επτάχρονο αγοράκι στην Ξάνθη επειδή τραυματίστηκε από χαλασμένο καρουζέλ στην παιδική χαρά όπου έπαιζε.Η παιδική χαρά που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης, έχει πολλά σιδερένια παιχνίδια τα οποία αντί να πεταχτούν τοποθετήθηκαν στην πλατεία. Πριν από λίγες ημέρες ένα αγοράκι τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και του ακρωτηρίασαν ένα δάχτυλο.

«Το ανιψάκι μου τραυματίστηκε στο δάκτυλο στην προσπάθεια του να κάνει καρουζέλ στην πλατεία. Έτυχε να

είναι αυτός! Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης άμεσα ενώ από τον τραυματισμό ακρωτηριάστηκε ο δείκτης του αριστερού χεριού του» είπε ο κ. Βαγγέλης Καστρινάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Ξάνθη FM.

Ο κ. Καστρινάκης ανέφερε επίσης ότι τα σιδερένια παιχνίδια τοποθετήθηκαν εκεί μετά από το κλείσιμο του παιδικού σταθμού της περιοχής και δεν πετάχτηκαν. «Για να βάλεις κάτι τέτοιο σε δημόσιο χώρο πρέπει να γίνει μελέτη και να εξεταστεί εάν πληρούνται κάποιες προδιαγραφές. Δεν ξέρω εάν σε αυτή την περίπτωση συνέβη αυτό» πρόσθεσε ο θείος του παιδιού που ακρωτηριάστηκε και τόνισε ότι τα παιχνίδια που βρίσκονται εκεί είναι σε κακή κατάσταση, σκουριασμένα και επικίνδυνα για τα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα