Εδώ πυροβόλησαν τον 23χρονο – Συνελήφθη ο συνεργός και καταζητείται ο δράστης

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο συνεργός του δράστη του αιματηρού περιστατικού τα ξημερώματα στο Παγκράτι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους κύκλους της αστυνομίας ήταν ανάμεσα στα 10 πρώτα άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από τα ξημερώματα.

Ο συνεργός είναι ένας νεαρός, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ενώ έχει και κατά το παρελθόν συλληφθεί για αδικήματα περί αθλητικής βίας.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στις

6 και 10 τα ξημερώματα, έξω από το κλάμπ «Σιδεράδικο», στην οδό Υμηττού 128, στο Παγκράτι, όταν μια ομάδα 7-8 ατόμων, οπαδών του Παναθηναϊκού έφυγαν από του Ζωγράφου και κατευθύνθηκαν στο κλαμπ αναζητώντας οπαδούς του Ολυμπιακού.

Χωρίς να αντιλήφθη κανείς από τους υπαλλήλους τους σκοπούς τους, η ομάδα πέρασε στο εσωτερικό του μαγαζιού. Εκεί μετά από μια μικρή έκτασης συμπλοκή οι υπάλληλοι προσπάθησαν να τους βγάλουν έξω, ενώ φθάνοντας στην έξοδο πια ο νεαρός Αλβανός που κατηγορείται φέρεται να έβγαλε πιστόλι – ένα Τοκάρεφ 7,65mm - και πυροβόλησε στην κοιλιά τον 23χρονο πορτιέρη του καταστήματος. Ο νεαρός υπάλληλος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς".

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κατά την έρευνα των Αρχών στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε και μια ταυτότητα μέλους αθλητικού σωματείου, ενώ πλέον η υπόθεση οδηγήθηκε στο τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής σε συνεργασία με το τμήμα αθλητικής βίας.

Δυστυχώς και μετά από αυτό το άσχημο περιστατικό αναμένεται να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στον πόλεμο ανάμεσα σε οπαδούς διαφορετικών – και κυρίως συγκεκριμένων ομάδων – και φυσικά να ξεκινήσει και πάλι σειρά αστυνομικών επιχειρήσεων σε συνδέσμους, μετά και τις τελευταίες επιτυχημένες αλλά από ότι δείχνουν όλα όχι αρκετές έρευνες.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα έγιναν έρευνες σε τρεις συνδέσμους σε Πέραμα, Χολαργό και Ελευσίνα. Συνελήφθη ο υπεύθυνος του συνδέσμου στο Πέραμα για κατοχή καπνογόνου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα