Ε ρε γλέντιαααα: Τσίπρας και Μέρκελ ξεκαρδίζονται στα γέλια [εικόνες]

Μπορεί τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά για την Ελλάδα, με το χρέος της να βρίσκεται στο ζενίθ, την αξιοπιστία της στο ναδίρ και ταυτοχρόνως το Αιγαίο να μετατρέπεται σε θάλασσα νεκρών με την χώρα να αποτελεί ένα τριτοκοσμικό καταφύγιο απελπισμένων, ωστόσο φαίνεται πως ο… ήρωας διαπραγματευτής Αλέξης Τσίπρας

αντί να ζητά βοήθεια και να πιέζει, ξεκαρδίζεται στα γέλια με την «μαντάμ Μέρκελ».

Η Σύνοδος για το προσφυγικό που έγινε στην Μάλτα δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα για την Ελλάδα. Και ενώ όλοι περιμέναμε –όπως κάθε φορά- πως θα βγουν διαρροές από το Μαξίμου και non papers που θα τονίζουν τις προσπάθειες, το σθένος και την αποξένωση που βίωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός επειδή θέλει το καλύτερο για τη χώρα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον δείχνουν να ξεκαρδίζεται στα γέλια με την Άνγκελα Μέρκελ.

Φαίνεται πως το κλίμα δεν ήταν «μαύρο» (όπως περιγράφουν συνήθως τα non papers του Μαξίμου), τουναντίον, ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Γερμανίδα Καγκελάριο και τον Έλληνα Πρωθυπουργό να αστειεύονται και να μιλούν ενώ ξεκαρδίζονται στα γέλια. Και ας μην πήγαν καλά τα πράγματα στη Σύνοδο και ας επιμένει η Άνγκελα Μέρκελ για κοινές περιπολίες με την Τουρκία στο Αιγαίο…

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον Αλέξη Τσίπρα και την Άνγκελα Μέρκελ να ξεκαρδίζονται στα γέλια. Ήταν στις 25 Ιουνίου –δύο μέρες πριν προκηρυχτεί το δημοψήφισμα- όταν ο Αλέξης Τσίπρας γελούσε με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Ματέο Ρέντσι. Εκείνες τις μέρες που όλοι θυμόμαστε, τότε που γινόταν η ηρωική διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες, λίγο πριν έρθει το Μνημόνιο 3.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Για την ιστορία, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλούσε την Γερμανίδα Καγκελάριο «μαντάμ Μέρκελ» όταν είχε εμφανιστεί στο CNN. Δείτε το βίντεο από το 1:45 και μετά.

The post Ε ρε γλέντιαααα: Τσίπρας και Μέρκελ ξεκαρδίζονται στα γέλια [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα