Δύσκολες ώρες για μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια που πάσχει από ημιπαραλυσία

Μια σπουδαία φωνή του ελληνικού πενταγράμμου που άφησε το στίγμα της στην εποχή του παλιού ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, περνάει δύσκολα τους τελευταίους μήνες, αφού ένα ισχαιμικό επεισόδιο ήταν η αιτία για να οδηγηθεί στην ημιπαραλυσία.

Πριν από 2,5 μήνες η Ζωή Φυτούση έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο, που όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso της προκάλεσε ημιπαραλυσία και την έχει καθηλώσει στο κρεβάτι. Η ίδια πάντως δηλώνει αποφασισμένη να κερδίσει άλλη μια μάχη με την υγεία της.

«Έχω

περάσει πολύ δύσκολα χρόνια και πάντα έλεγα ότι "θα το περάσω κι αυτό". Και την καινούργια μάχη με τη ζωή θα την κερδίσω. Όταν αγαπάς το συνάνθρωπο, δεν φοβάσαι τίποτα. Εδώ έρχονται κάθε μέρα οι δικοί μου άνθρωποι, συνάδελφοι, απλός κόσμος και τα λέμε. Είμαι αποφασισμένη να πάω σπίτι μου γρή­γορα. Κι όχι μόνο. Μαζί με τη συνάδελφο Μαρία Σύρου και το σκηνοθέτη Σίμωνα Πάτροκλο κάνου­με πρόβες για να παίξουμε στο "Σπίτι του Ηθοποι­ού" ένα μονόπρακτο του Τενεσί Ουίλιαμς. Η ζωή θέλει να την κοιτάς στα μάτια και να παλεύεις. Εγώ δεν λύγισα ποτέ στη ζωή μου. Ούτε όταν γυρίζοντας από το θέατρο "Αθηνών", όταν έκανα τη μεγάλη επιτυχία τραγουδώντας το "Φέρτε μου ένα μαντολίνο", είδα την παράγκα μας να καίγεται. Κι όμως, ζήσαμε και μέσα από τα αποκαΐδια».

Για τους νεότερους, η Ζωής Φυτούση είναι αυτή που μάθαμε για πρώτη φορά στη σειρά Είσαι Το Ταίρι Μου, όπου η Βίκυ Σταυροπούλου είναι στο παράθυρο και τραγουδάει το Για Χατίρι Σου Ξημερώνει.

Φωτογραφίες: Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα