Δροσερή σπηλιά για κοκτέιλ και μπίρες!

22:06 5/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Μια ζεστή αυγουστιάτικη νύχτα σαν αυτή δεν θα μπορούσε κανείς να αντισταθεί στο πειρασμό που υπόσχεται… μια σπηλιά με θέα στη θάλασσα, θεές στις μπάρες, παγωμένα ποτήρια και lounge μουσικές.

Το πρωτοποριακό Grotta Palazzese είναι αυτό που λέμε… καμία σχέση με τους «τέσσερις τοίχους». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει γίνει ήδη λατρεμένος προορισμός των celebrities και ονειρεμένη όαση για τους λιγότερο προνομιούχους καθώς… τα ποτά, τα κοκτέιλ, τα παγωτά και τα γκουρμέ πιάτα που σερβίρει μπορεί να κοστίσουν περισσότερα

από 100 ευρώ το άτομο.

Όσοι έχουν αράξει σε αυτό το ιδιαίτερο στέκι της Βόρειας Ιταλίας, που κάποτε ήταν μια δροσερή ταπεινή σπηλιά, λένε πάντως ότι τα αξίζει τα λεφτά του. Το μπαρ – εστιατόριο της μεσαιωνικής πόλης Polignano a Mare είναι επίσης ιδανική λύση για ένα ρομαντικό πρώτο ραντεβού ή ακόμα και για μια ατμοσφαιρική πρόταση γάμου!

Για εκείνους πάλι που οι φωτογραφίες από τη δροσερή σπηλιά είναι… το πολύ αφορμή για ταξίδια της σκέψης, υπάρχει πιο προσιτή λύση. Όλο και κάπου στην Ελλάδα θα υπάρχει μια ανάλογη όαση καλοκαιρινής απόλαυσης (έξω από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, για παράδειγμα, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια μια σπηλιά που σερβίρει ρακιές).

Keywords
Τυχαία Θέματα