Δικαστική απαγόρευση στη Γκολεμά να αναφέρει το όνομα του Μαστοράκη

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Νίκος Μαστοράκης υποχρεώνει, έστω και προσωρινά, να μην αναφέρεται σε αυτόν η δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά, όπως είχε γίνει πριν μερικά χρόνια με τη διαμάχη που είχαν ο Γιώργος Νταλάρας με τον Τζίμη Πανούση.

Ο Νίκος Μαστοράκης κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα καθώς το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία υποχρεώνεται η δημοσιογράφος να μην αναφέρεται στο εξής στο όνομά του, τουλάχιστον ως τις 10 Οκτωβρίου που θα εκδικαστεί η κύρια απόφαση.

Παράλληλα,

η κυρία Γκολεμά υποχρεώνεται να διαγράψει από τη σελίδα της στο facebook κάθε αναφορά στο όνομά του και της απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο να αναφερθεί σε αυτό σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης.

Αφορμή για τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κατέθεσε ο κ. Mαστοράκης ήταν το σχόλιο σε βάρος του με αφορμή τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία ήταν αφιερωμένη στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Μαστοράκης δια του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού παρουσίασε στο δικαστήριο τα επιχειρήματα του για τη συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από την αντίδικο, ενώ το ίδιο έκανε και η άλλη πλευρά, η οποία προέβαλε το επιχείρημα ότι η Γκολεμά εκφράστηκε με οργή, επειδή και η δική της μητέρα ήταν καθαρίστρια και πως τα γραφόμενά της αποτελούν πολιτική θέση.

Ωστόσο ο Νίκος Μαστοράκης δεν μένει μόνο σε αυτή την απόφαση, καθώς και θα προβεί και σε κατάθεση αγωγής όχι μόνο προς την συγγραφέα και κατά παντός τρίτου συμπεριλαμβανομένου του facebook και της google!

The post Δικαστική απαγόρευση στη Γκολεμά να αναφέρει το όνομα του Μαστοράκη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα